Bindi, fiica lui Steve Irwin, este însărcinată. Va deveni mamă pentru prima oară

Bindi, fiica lui Steve Irwin, este însărcinată. Actriţa împreună cu soţul ei, Chandler Powell, vor deveni pentru prima oară părinţi.

RomaniaTV.net
11 aug. 2020, 17:13

Baby Wildlife Warrior se va naște în 2021. Eu și Chandler suntem mândri să anunțăm că vom deveni părinți! Este o onoare să vă împărtășim acest moment special. Deși sunt în primul trimestru de sarcină, vrem să fiți parte din această călătorie a noastră încă de la începutul ei.

Nu am putut aștepta să vă împărtășim vestea în timp ce ființa aceasta micuță a devenit cea mai importantă parte a vieții noastre.

Sprijinul vostru înseamnă enorm pentru noi. Vă rugăm să transmiteți sfaturile, gândurile și rugăciunile voastre către noi și bebelușul nostru. Iubire și lumină‘, este mesajul transmis de actriţă pe reţelele de socializare.

Chandler, soțul lui Bindi i-a lăsat un comentariu de încurajare: „Vei fi cea mai grozavă mamă‘.

Citeşte şi Lacrimi de bucurie. Bindi, fiica lui Steve Irwin, a câştigat concursul Dansează printre stele. Cum arăta la 17 ani

Bindi și Chandler Powell s-au logodit în iulie 2019, iar la 9 luni de la logodnă, mai exact la sfârșitul lunii martie, cei doi s-au și căsătorit în cadrul unei ceremonii intime în grădina Zoologică din Australia, acolo unde și locuiesc.

În 2013, fiica lui Steve Irwin, regretatul realizator TV supranumit „Crocodile Hunter” („Vânătorul de crocodili”), a revenit în lumina reflectoarelor cu ocazia unei serii de evenimente speciale, organizate pentru a promova noul ei film, intitulat „Return to Nim’s Island”. În acest film, în care mai joacă Matthew Lillard, Toby Wallace şi John Waters, fiica celebrului realizator australian a interpretat o tânără naufragiată iubitoare de natură – un rol jucat de Abigail Breslin în filmul original din 2008, „Insula din vis/ Nim’s Island”.

După moartea surprinzătoare a tatălui ei, în 2006, Bindi Irwin a a jucat în alte câteva filme, precum „Eliberaţi-l pe Willy 4 – Evadarea din Golful Piraţilor/ Free Willy: Escape from Pirate’s Cove” (2010) şi „My Babysitter’s a Vampire” (2010).