BISERICA, DESPRE SFÂRŞITUL LUMII. „Vladimir Putin poate aduce APOCALIPSA, FEMEIA cu BARBĂ, nu”

După ce site-ul pelerinortodox.com susţine că Eurovision 2014 e semnul că sfârşitul lumii a sosit, preoţii ortodocşi declară că existau transsexuali încă din perioada Vechiului Testament, dar şi că artistul austriac va fi pedepsit de Dumnezeu.

13 mai 2014, 07:45
BISERICA, DESPRE SFÂRŞITUL LUMII. „Vladimir Putin poate aduce APOCALIPSA, FEMEIA cu BARBĂ, nu”

Preoţii spun că este un mare păcat să ai alte orientări sexuale şi, mai mult decât atât, să promovezi asta. „Cu siguranţă, Dumnezeu l-a creat pe om şi apoi femeia, văzând că nu este bine ca omul să fie singur. Este un păcat strigător la cer să fii cu o persoană de acelaşi sex. Aceste semne nu sunt plăcute… Dumnezeu nu doreşte moartea păcătosului, ci întoarcerea lui, dar noi îl defăimăm pe Dumnezeu şi uităm de cei din jurul nostru. Cât despre Apocalipsă, a început de mult, iar tinerii care îşi schimbă orientarea sexuală fac un păcat grav. Dacă Domnul considera că putem face asta, o făcea el de la început. Dumnezeu nu rămâne dator, iar acest om îşi va primi plata după fapta lui”, a declarat părintele, potrivit ziarulring.ro.

Citeşte şi REVOLTĂ printre creştini după SURPRIZA de la Eurovision. De ce FEMEIA cu BARBĂ marchează APOCALIPSA VIDEO

„Vladimir Putin poate aduce Apocalipsa”

Un alt preot, din Suceava, este de părere că reprezentantul Austriei este doar un măscărici şi trebuie tratat ca atare. „Nu se pune problema venirii sfârşitului lumii din cauza acestui individ. Doar Vladimir Putin poate aduce Apocalipsa! Nu vreau să comentez mai mult pe marginea acestui subiect, este doar un măscărici şi trebuie tratat ca atare. Noi, românii, suntem un popor creştin ortodox cu bune moravuri. Trebuie să câştigăm prin valoare, nu prin transsexualitate”, a punctat acesta.

Citeşte şi EUROVISION 2014. CONCHITA WURST, mesaj pentru VLADIMIR PUTIN

Aceeaşi opinie o are un alt preot de la o biserică de lângă Bucureşti. „Nu se pune problema venirii Apocalipsei. Astfel de oameni existau şi în perioada Vechiului Testament, dar este ceva contra bunelor moravuri. Totuşi, nu trebuie bârfiţi. Aceste păcate sunt vechi, dar pentru tinerii din ziua de astăzi astfel de exemple nu sunt deloc bune”, a mărturisit părintele.