Bistriţa: Bărbat de 80 de ani, căutat de poliţişti după ce şi-ar fi omorât soţia

Un bărbat în vârstă de 80 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud este căutat de poliţişti, acesta fiind suspectat că şi-a omorât soţia în beciul casei.

RomaniaTV.net
17 aug. 2012, 08:25
Bistriţa: Bărbat de 80 de ani, căutat de poliţişti după ce şi-ar fi omorât soţia

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, o persoană din satul Ilva Mică a sesizat, joi seară, Poliţia că a găsit-o moartă pe mama sa de 77 ani în beciul casei.

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar în urma cercetărilor au rezultat indicii că, în după amiaza de 16 august, femeia a rămas acasă împreună cu soţul ei, Dumitru S., de 80 ani. Pe fondul unor certuri mai vechi, între cei doi soţi a izbucnit o altercaţie spontană, iar bărbatul şi-ar fi agresat fizic soţia în beciul casei”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, în urma necropsiei s-a stabilit că moartea femeii a fost violentă. Principalul suspect în acest caz este căutat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi de cei ai Secţiei nr.7 Poliţie Sângeorz-Băi întrucât a dispărut de la domiciliu.

Conform sursei citate, Serviciul de Investigaţii Criminale face cercetări în acest caz, fiind deschis un dosar penal pentru omor calificat, cauza urmând a fi declinată procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.