Bizar: Descoperirea ŞOCANTĂ făcută de un BĂIAT de 10 ani într-un dulap prăfuit din PODUL BUNICII

Un băiat de zece ani din Germania a avut plăcuta surpriză de a se simţi pentru câteva clipe un adevărat explorator, după ce a început să cerceteze podul bunicii sale. Astfel, într-un dulap prăfuit el a descoperit un sarcofag care adăpostea o mumie.

07 aug. 2013, 08:36

Alexander Kettler, un copil de doar zece ani din Berlin a făcut o descoperire cu adevărat uimitoare în podul bunicii sale. În timp ce cotrobăia printre vechituri, el a dat peste un sarcofag egiptean care ascundea o mumie adevărată, potrivit NY Daily Mail.

Citeşte şi Un complot vechi de 3.000 de ani, dezvăluit de cercetători: Ramses al III-lea a fost asasinat

Tatăl copilului, Lutz Wolfgang Kettler, plănuieşte să le arate descoperirea specialiştilor în egiptologie, pentru a determina vechimea relicvelor. Mai mult, alături de mumie s-a descoperit o mască funerară şi un borcan canopic, folosit de egipteni pentru organele decedaţilor.

Citeşte şi O bucată muzicală pentru pian compusă de Mozart în copilărie, descoperită în Austria

Bărbatul povesteşte că tatăl său a călătorit în nordul Africii în anul 1950 şi există posibilitatea ca el să se fi întors cu acest suvenir surprinzător care a stat ascuns zeci de ani, până în momentul în care a fost descoperit de micuţul explorator. Cu toate că există posibilitatea ca sarcofagul să fie doar o replică, Lutz consideră că mumia este reală.