BIZAR. Un bărbat cu disfuncţie erectilă, vindecat de laptele şi sângele soţiei VIDEO

Jeff şi Michelle, un cuplu din SUA, susţin că au găsit o metodă inedită de a trata problemele de disfuncţie erectilă. Jeff se simte mult mai bine de când în rutina din dormitor au incorporat şi "alăptarea" şi "vampirismul". Povestea celor doi a fost documentată în cadrul emisiunii "Strange Sex" de pe TLC.

RomaniaTV.net
12 iul. 2012, 09:56
BIZAR. Un bărbat cu disfuncţie erectilă, vindecat de laptele şi sângele soţiei VIDEO

Cuplul a început să incorporeze alăptatul în activităţile sexuale cu câteva luni după naşterea primului copil. Copilul are acum doi ani şi nu mai este alăptat, dar cuplul mai are acum un bebeluş de opt luni.

Jeff bea laptele soţiei „direct de la sursă”. Cei doi consideră că este un lucru foarte erotic iar Jeff susţine că l-a ajutat foarte mult cu problemele de disfuncţie erectilă şi le-a îmbunătăţit considerabil viaţa sexuală, potrivit Huffington Post

Înainte să încerce alăptatul, cei doi au practicat o perioadă şi „vampirismul”. Muşcăturile nu erau adânci, spune Jeff, fiind mai mult „zgârieturi”, dar cuplul a renunţat la idee din cauza riscului de a rămâne cicatrici pe corp. Jeff spune că şi vampirismul l-a ajutat în mică măsură cu problemele de erecţie.