BLACK FRIDAY 2013: Lista magazinelor care fac reduceri de pe 22 noiembrie UPDATE

BLACK FRIDAY 2013 va avea loc pentru a treia oară în România, între 22 şi29 noiembrie. La fel ca în anii trecuţi, magazinele care au pe rafturi produse electronice şi electrocasnice sunt primele care se aruncă în cursa câştigării unui număr cât mai mare de clienţi.

RomaniaTV.net
21 nov. 2013, 22:35
BLACK FRIDAY 2013: Lista magazinelor care fac reduceri de pe 22 noiembrie UPDATE

Lista cu magazinele care contează de Black Friday, via revoblog.ro:

IT&C:

eMAG anunţă pentru 22 noiembrie reduceri la 250.000 de produse, acoperind toate categoriile: de la IT, mobile, foto, produse de îngrijire personală și cosmetice, până la cărţi, jucării, Petshop, produse pentru casă şi grădină. Dar şi o surpriză mare

evoMAG – Au fost primii care au anunţat Black Friday pe 22 noiembrie

pc garage – Deşi au avut oferte bune, anul trecut m-au cam enervat pentru că au avut multe comenzi duplicate şi apoi anulate. Sper să nu se întâmple aşa şi anul acesta, pe 22 noiembrie.

F64 – Pe 22-24 noiembrie derulează campania de Black Friday atât online cât şi offline. Magazinul va fi deschis inclusiv duminică. Nu uitaţi să pariaţi.

MarketOnline – Nu am cumpărat până acum nimic de la ei dar au o prezenţă agreabilă online. “Garanteaza ca in data 22 noiembrie va avea cele mai mici preturi la produsele care fac parte din oferta sa de BlackFriday si va oferi clientilor sai de 2 ori diferenta daca acestia vor gasi la un alt magazin un pret mai mic pentru produsul comandat

Azerty – Au preţuri bunicele şi marele lor avantaj este că sunt aproape de Politehnică, chiar la baza pasajului Basarab. Să verificaţi produsele bine, o dată mi-au prezentat în show-room o pereche de căşti deja desfăcute. Probabil că dacă nu mă prindeam, mi le şi vindeau. Pe 22 noiembrie spun că va avea oferte orientate mai mult pe segmentul business.

Koyos – Au anunţat Black Friday în perioada 22-29 noiembrie după ce iniţial îl aveau programat pe 29. Le-a cam stricat eMAG planurile. 

ClickShop – Magazinul Romtelecom. Uneori au preţuri foarte bune la perifericele Logitech. Nu înţeleg cum de aici pot găsi mouşi cu 50 de lei mai ieftini decât în alte părţi. Începând cu 29 noiembrie anunţă reduceri de până la 80% timp de 3 zile.

Altex – Tind să cred că patronul este ardelean. Încă nu au anunţat data în care vom găsi promoţii la ei pe site. Din moment ce nu se grăbesc, cel mai probabil va fi pe 29 noiembrie.

Maguay – Laptopuri româneşti bune şi foarte customizabile. MyWay U1402i este genial.

 

 

Ceasuri:

 Watchshop – Este un magazin de ceasuri cumpărat de evoMAG.ro. Eu anticipez reduceri masive la Casio, Seiko, Orient, Fossil şi Citizen. Probabil vor fi şi reduceri modice la Tissot, Candino, Bulova.

Topceas – “Garantat o sa oferim cele mai bune preturi in promotiile noastre, in caz contrar o sa compensam clientii nostrii cu 5x (cinci ori) diferenta de pret, regulamentul detaliat il puteti gasi aici. Ofertele vor fi valabile pe tot parcursul weekend-ului (30, 31 noiembrie), in limita stocului disponibil. Preturile NU vor fi majorate inainte in mod artificial, ca promotiile sa apare mai atractive”.

NoonCopenhagen – Ceasuri mai mult fashion. Ofertele vor fi între 29 noiembrie şi 2 decembrie.

 

Fashion:

 ZorileStore – Pe 22 noiembrie veţi găsi adidaşi (în special Puma) şi haine sport la preţuri reduse.

SportAddict – Aparate şi echipamente fitness, magazin articole şi echipamente sportive, biciclete fitness / 22 noiembrie.

FashionDays.ro – În general vând haine şi accesorii de lux (Versace, Moschino, Cavalli), uneori te mai lipeşti de câte o chestie ieftină. / 22 noiembrie.

 SevenSins – Ei vând lenjerie intimă sexy şi felul de accesorii. Îi promovez cu plăcere pentru că ştiu că o comandă în plus înseamnă un bărbat fericit în plus. Se anunţă 2 perioade Black Friday: 22-24 nov si  29 nov-1 dec

TinaR – Pe data de 22 noiembrie pui 3 produse în coş şi plăteşti doar 2. În limita stocului, ofertele se prelungesc şi pentru week-end. Livrare este gratuită.

RubyFashion – Peste 100 de produse de damă la promotie vor fi publicate aici (pantofi sport, ghete, cizme, bluze, geci, camasi, pantaloni, rochii si tricouri). / 29 nov – 1 dec.

DePurtat.ro – -Încălţăminte pentru femei. Perioada de desfasurare 22.11 29.11 – 01.12. Reduceri de preturi la produse de sezon, 40%-70% la aproximativ 300 de produse. Se vor adăuga 100 produse noi în acea noapte.

Miniprix – Haine în general foarte ieftine chiar şi în timpul anului. Nu au anunţat încă nimic. Anul trecut au fost activi şi au avut preţuri bune.

 Meli Melo – Bijuterii, accesorii şi genţi pentru fete. Ei deja au luat-o înainte, găseşti produse la 2 LEI

TShirt Factory – Oferă 30% reducere la orice comandă pe 29 noiembrie.

Tu.ro – Anul trecut au avut reducere la toate tricourile negre.  Nu ştiu pe ce dată vor fi ofertele. Staţi cu ochii pe ei că sunt amuzanţi.

Lensa.ro – Magazinul cu lentile de contact al unui prieten. Mi-a şoptit printr-un mesaj privat că face şi el reduceri.

FashionAgenda – Reducerile vor fi vizibile aici, începând cu 22 noiembrie şi vor ţine până la 1 decembrie.

 

Offline:

Flanco – Şi-au dat intenţionat site-ul jos anul trecut ca să îndemne lumea să vină în magazin. Anul acesta nu vor mai organiza nimic online, doar în magazinele fizice. Mai bine aşa / 22-24 noiembrie.

 Ikea – Vor avea şi ei în magazin produse cu 50% reducere în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie.

 

Posibile probleme pe care le vei întâmpina de Black Friday

Probleme au existat în ultimii doi ani pentru magazinele care nu au fost suficient de bine pregătite în ceea ce priveşte stocurile de produse. De asemenea, retailerii online au întâmpinat dificultăţi în plasarea comenzilor, dar şi în fluidizarea acestui proces. Unii s-au dovedit a fi învinşi deoarece numărul mare de comenzi plasate a făcut ca serverele acestora să cadă, ceea ce a dus la pierderea clienţilor şi evident a unor sume consistente de bani.

În esenţă BLACK FRIDAY este o cursă pentru vânzător, care trebuie să îşi vândă produsele aflate subPROMOŢIE în timp util, dar şi pentru cumpărător, care trebuie să îşi aleagă cu grijă bunurile dorite. Oricine a cumpărat produse de VINEREA NEAGRĂ ştie din proprie experienţă că răbdarea în această zi este o virtute, iar o bună planificare şi nervi de oţel pot fi calităţi răsplătite cu achiziţionarea unor chilipiruri în singura zi din an în care oricine poate pleca acasă fericit, dar şi cu bani în buzunare.

Originea BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY este o sărbătoare americană care a reuşit să se impună pe majoritatea pieţelor din lume. Sub aspectul reducerilor substanţiale la diverse produse, retailerii reuşesc să atragă foarte mulţi clienţi ce sunt dispuşi să scoată din buzunar sume de bani pentru laptop-uri, televizoare, monitoare, maşini de spălat, tablete, telefoane mobile sau console video.

IT&C

    Clickshop    

  Emag      MarketOnline

PCshop  DWYN  Okazii  Yellow Store  Utok

  Koyos  Interlink  Citgrup

Mai multe oferte Black Friday IT&C

 

Fashion

Matar  TinaR  StarShiners  Catalin Botezatu  Zorile Store

AmaFashion  ECCO  Quick24  3Suisses  Miniprix

La Femme  FashionAgenda  Ready To Wear    FXfashion

  Smart & Chic  StoreFashion    Zega

Refashion  Originals  In Puf  Shoes  Ruby Fashion

      Papucei  DePurtat

Blancheporte  Fashion Days  Pantofi Super  Meli Melo  MyCloset

Mai multe oferte Black Friday Fashion

 

Ceasuri, Bijuterii

Watch Shop  Biro      

    

Mai multe oferte Black Friday Ceasuri si Bijuterii

 

Turism

Perfect Tour  Turo  Mareea

 

Carti, Birotica

Elefant  Libris  Okian    Nemira

Adevarul Shop  Rechizitele Mele

Mai multe oferte Black Friday Carti si Birotica

 

Copii

Noriel  BebeBliss  Lindie  Pantofiori Veseli

Mai multe oferte Black Friday pentru copii

 

Evenimente, Cadouri & Food

Biletoo  GiftMarket  Cadouri De Top  Oala cu bunatati

 

Cosmetice & Pharma

  AllBeauty  Divisima  1001 Cosmetice  Plafar

Mai multe oferte Black Friday Cosmetice

 

Home & Deco

  EstiAcasa  Atria  Portalia  Mobila Ghencea

  Homeycomb  Somproduct  Asternuturi Prosoape

 

Black Friday 2013 vine cu cele mai bune oferte la electronice, electrocasnice si produse IT. Desi aceste categorii de produse sunt preferate de catre romani, anul acesta si-au anuntat participarea la celebra zi de reduceri Black Friday si alte magazine online din alte domenii.

 

>> „Revelionul” reducerilor incepe anul acesta pe 22 noiembrie! BILETOO.ro este singura retea de ticketing din Romania care si-a anuntat participarea in cadrul campaniei „Black Friday” in weekendul 22-24 noiembrie, oferind astfel posibilitatea achizitionarii de bilete la preturi reduse cu pana la 75%!

>> IKEA anunta reduceri de pana la 50% in perioada 29 noiembrie – 1 decembrie.

>> PC Garage vor avea reduceri de Black Friday in data de 22 noiembrie. PC Garage anunta reduceri de pana la 70% la smartphone, tablete, laptopuri, televizoare LED, componente PC de top si gaming high end. Pentru un discount suplimentar folositi codul M95RFKZV la finalizarea comenzii.

>> In data de 22 noiembrie Libris va da startul campaniei Black Friday 2013 la carti, ziua cu cele mai mari reduceri din an. Campania Black Friday 2013 va fi axata pe ceea ce defineste azi Libris: nicio carte fara reducere si transport gratuit la orice comanda. 136.900 titluri (26.450 titluri in limba romana si 110.400 titluri in limba engleza) vor avea reduceri de pana la 90%.
In plus, toate comenzile cu livrare prin curier vor beneficia de transport gratuit oriunde in tara.

>> MarketOnline va da startul promotiilor de Black Friday in data de 22.11.2013. De Black Friday, MarketOnline ofera clientilor sai GARANTIA CELUI MAI MIC PRET. Astfel, magazinul garanteaza ca in data 22 noiembrie va avea cele mai mici preturi la produsele care fac parte din oferta sa de Black Friday si va oferi clientilor sai de 2 ori diferenta daca acestia vor gasi la un alt magazin un pret mai mic pentru produsul comandat.

>> Dupa evoMAG, eMag si Flanco au anuntat ca vor avea reducerile de Black Friday pe 22 noiembrie.

>> www.artenter.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de scaune ce comercializeaza produse ce apartin brandului Nowy Styl Group, care este al IV-lea producator din Europa, cu peste 20 de ani de experienta, cu 14 subsidiare in 14 tari si peste 3500 de dealers din lumea intreaga. Magazinul de scaune deschide seria comerciantilor de profil  la Black Friday 2013. Cei care doresc scaune operationale, scaune manageriale, scaune vizitator, scaune directoriale vor gasi pewww.artenter.ro reduceri cuprinse intre 15%-35%.

>> www.scaune.biz va pune la dispozitie de Black Friday o gama variata de scaune bistro, scaune bar, scaune directoriale, scaune vizitator cu discounturi cuprinse intre 20%-47% cu livrare in 24 de ore, direct din depozit. Scaunele comercializate sunt realizate de producatorul Nowy Styl Group din Polonia.

>> www.scauncopil.ro este unul dintre magazinele online specializate pe scaune de birou copii care deschide lista participantilor la Black Friday 2013. Scaunul de birou poate fi un cadou special pentru copii de Mos Nicolae. Toate modele de scaune de birou beneficiaza de reduceri cuprinse intre 5%-15%. Dam startul reducerilor pe 20 noiembrie 2013.

>> www.scaunul.ro vine in intampinarea clientilor cu scaune directoriale, scaune vizitator, scaune bar, scaune operationale ce au discounturi cuprinse intre 10%-47%. Toata gama de scaune pentru birouri este produsa de Nowy Styl Group din Polonia. Scaunele pentru birouri sunt insotite de diverse mecanisme care au diverse functionalitati ce confera un confort ridicat utilizatorului.

>> EvoMag si WatchShop anunta ca vor avea reducerile de Black Friday pe data de 22 noiembrie. De asemenea, incepand de azi si pana pe 21 Noiembrie, EvoMag va avea in fiecare zi lucratoare promotii semnificative la o singura categorie.

>> F64 incep reducerile de Black Friday mai devreme. Maine, 12 noiembrie 2013, intre 14.00 si 15.04, aveti reduceri de pana la 70% la aparate foto, obiective si accesorii.