BLACK FRIDAY 2013. Târg de blănuri cu oferte de Black Friday în Piaţa Amzei din Capitală

BLACK FRIDAY 2013 Cel mai mare târg de blănuri din Bucureşti, cu oferte de Black Friday, va fi deschis timp de trei zile, de vineri până duminică, în Piaţa Amzei din Capitală.

RomaniaTV.net
21 nov. 2013, 21:03
BLACK FRIDAY 2013. Târg de blănuri cu oferte de Black Friday în Piaţa Amzei din Capitală

BLACK FRIDAY 2013 La Târgul de Tradiţii, Bunătăţi şi Meşteşuguri producătorii de blănuri şi articole din piele din toată ţara „au vrut să se adapteze trendului şi să se înscrie în campania ‘Vinerea Neagră” cu reduceri cuprinse între 10 şi 30%.

„Intenţionăm ca evenimentul să se desfăşoare pe toată perioada iernii, fiind singurul târg unde bucureştenii pot găsi atâtea produse din blană şi piele la un loc”, a declarat Adriana Nedelcu, organizatorul evenimentului, citată în comunicat.

BLACK FRIDAY 2013

La târg vor fi găsite haine din piele, blănuri de nurcă, dihor, vulpe sau astrahanuri din Bistriţa, Orăştie, Târgu Mureş cu preţuri ce încep de la 800 de lei şi ajung până la 2.000 de euro.

Potrivit Agerpres, a fost pregătită şi o zonă de unde vizitatorii pot cumpăra brânzeturi şi cârnaţi de casă sau prăjituri tradiţionale, ori castane coapte şi magiun de Topoloveni.

Citeşte şi:

BLACK FRIDAY 2013. FLANCO, lista preţurilor reduse la articolele IT şi electrocasnice de „Vinerea Neagră”

BLACK FRIDAY 2013. IKEA şi DEDEMAN oferă articole cu preţ redus pentru casă şi grădină de „Vinerea Neagră”

BLACK FRIDAY 2013: Lista magazinelor care fac reduceri de pe 22 noiembrie UPDATE

BLACK FRIDAY 2013. Cum să îţi cumperi calculator cu 80% mai ieftin