BLACK FRIDAY 2014: evoMAG intră în cursa reducerilor pentru autoturisme

BLACK FRIDAY 2014. evoMAG a decis să ofere de Black Friday reduceri la autoturisme, făcând astfel concurenţă retailer-ului eMAG, care în 2013 a vândut nu mai puţin de 60 de maşini.

20 nov. 2014, 12:16
BLACK FRIDAY 2014: evoMAG intră în cursa reducerilor pentru autoturisme

De Black Friday evoMAG scoate la vânzare autoturisme marca Volkswagen şi Audi. Reducerile oferite la aceste autoturisme vor ajunge până la 25%, în perioada 21-23 noiembrie.

Mecanismul achiziţiei unui autoturism de pe site-ul evoMAG este foarte simplu: clienţii trebuie să intre în cont, să plătească taxa de rezervare a autoturismului, în valoare de 1.000 de euro, după care vor fi contactaţi de un reprezentant evoMAG pentru finalizarea tranzacţiei.

Citeşte şi Black Friday 2014 eMAG: Ce mari CHILIPIRURI poţi comanda de acum

Posibilitatea vânzării de autoturisme s-a realizat în urma parteneriatului cu Cardinal Motors, dealer auto pentru mărcile Volkswagen şi Audi.

“Am urmărit permanent diversificarea portofoliului de produse, iar introducerea de autoturisme în oferta de Black Friday a venit ca urmare a cererii din partea clienţilor. De asemenea, în comparaţie cu produsele oferite anul trecut în cadrul celei mai importante campanii de reduceri din an, în 2014 avem o ofertă aproape dublă”, a declarat Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Citeşte şi Black Friday: Cinci mituri despre ziua cu CELE MAI MARI REDUCERI din 2014

Astfel, din cele peste 20.000 de produse care vor face obiectul unor reduceri semnificative, clienţii vor putea achiziţiona tablete la preţuri începând de la 169 de lei, smartphone-uri cu 189 de lei, laptop-uri de la 849 de lei, aspiratoare de la 129 de lei, roboţi de bucătărie de la 169 de lei şi multe alte produse.

Reducerile de Black Friday sunt valabile timp de 3 zile, cu începere din 21 noiembrie, la puţin timp după miezul nopţii şi sunt valabile în limita stocului disponibil.