Black Friday 2016. Peste 30 de oferte de maşini cu reduceri de mii de euro

Anul 2016 este al treilea când Autovit.ro propune pasionaţilor de maşini un Black Friday cu peste 30 de automobile la ofertă.

14 nov. 2016, 08:31
Black Friday 2016. Peste 30 de oferte de maşini cu reduceri de mii de euro

BLACK FRIDAY 2016. „În data de 18 noiembrie 2016, în cadrul celui mai generos eveniment de tip Black Friday din industria auto, discounturile la maşini vor fi de mii de euro pentru fiecare exemplar şi vor urca până la zeci de mii de euro în cazul modelelor noi premium. Doar pe blackfriday.autovit.ro”, declară Cristi Cojocaru, Sales Manager Autovit.ro, potrivit capital.ro.

Citeşte şi Black Friday 2016. Ikea anunţă reduceri cu până la 50 %

În 2015, discounturile totale acordate celor care au achiziţionat maşini în cadrul evenimentului Black Friday de pe Autovit.ro s-au ridicat la 280.000 de euro, iar toate maşinile aflate la ofertă au fost vândute. Cea mai apreciată ofertă în 2015 a fost un model BMW Seria 6 640, cu reducere de 48.589 de euro.

„Maşinile aflate în oferta de Black Friday provin de la dealeri auto cu renume, au o garanţie de cel puţin un an, kilometraj verificabil şi istoric de service. În plus, noi personal verificăm că preţul din oferta de Black Friday are un discount semnificativ comparativ cu cel de dinainte”, adaugă Cristi Cojocaru.

Pentru a beneficia de ofertă, doritorii trebuie să parcurgă câţiva paşi simpli: să sune la dealerul care propune oferta şi să achite un avans pentru a rezerva maşina dorită.

Cumpărătorii se pot înscrie înainte de startul campaniei pe blackfriday.autovit.ro, completând formularul de pe pagină şi vor primi alerte prin email şi SMS pentru a afla ce oferte sunt disponibile de Black Friday imediat ce campania începe.

Citeşte şi BLACK FRIDAY MEDIA GALAXY 2016. Media Galaxy începe joi campania de promoţii de Black Friday. Până când ţin reducerile

Aflat deja la a treia ediţie, Black Friday pe Autovit.ro a devenit un eveniment aşteptat de toţi cei care doresc să facă o schimbare sau să îşi cumpere încă o maşină. Dacă în 2015, numărul de vizitatori care au intrat pe pagina dedicată evenimentului comercial s-a dublat faţă de anul anterior, în 2016 evenimentul va fi şi mai popular, din estimările echipei Autovit.ro.

Pe site-ul Autovit.ro intră lunar în căutarea automobilului potrivit aproape 3 milioane de vizitatori unici.