Produsul cu care LIDL dă lovitura de luni. Este mai ieftin ca de Black Friday

Lidl va oferi, începând de luni, 31 octombrie, o boxă externă Silvercrest. Dispozitivul oferă caracteristici atractive, la un preț accesibil.

30 oct. 2022, 21:05
Produsul cu care LIDL dă lovitura de luni. Este mai ieftin ca de Black Friday

Lidl vine din nou cu oferte atractive de luni. Boxa portabilă va fi disponibilă în mai multe culori: negru, mov și albastru. Difuzoarele încorporate au o putere (RMS) de 6 W, iar acumulatorul oferă, potrivit producătorului, o autonomie de maxim 5 ore pentru muzică. În cutie este inclus un cablu de încărcare.

Dispozitivul beneficiază de conexiune Bluetooth 5.1 și oferă rezistență ridicată la apă (certificare IPX7). Asta înseamnă, deși nu vă recomandăm să faceți acest lucru, că dispozitivul rezistă chiar și dacă este scufundat complet în apă. Produsul este cu 50 de lei mai ieftin decât în alte magazine.

Consultă catalogul Lidl AICI.

Astfel, din 31 octombrie, pasionații de muzică vor putea achiziționa boxele portabile, marca Silvercrest. Toate sunt certificate ca fiind rezistente la apă. Boxele vin în cel puțin trei nuanțe de culoare, negru, albastru marin și roz.

Podusul electronic care apare de luni în Lidl România este cu 50 de lei mai ieftin decât în alte magazine, iar raportul calitate preț este foarte bun, cel puțin asta ni se spune.

Din punct de vedere tehnic, produsul are o putere de 6 W, prin cele 2 boxe încorporate. Are un acumulator cu o autonomie de 5 ore și conexiune Bluetooth, versiunea 5.1.

Angajații Lidl și Kaufland au un motiv de bucurie. Ce se întâmplă cu aceștia
Așadar boxa Silvercrest este produsul electronic care apare în Lidl România, și vine cu o garanție de 3 ani, la un preț de 90 de lei. Da, ai citit bine, doar 90 de lei pentru un produs. Similar calitate preț, celebrele JBL GO3 costă 144 de lei.

Revista-disponibila-in-perioada-31-10-06-11-02

Acum că ai aflat care este produsul electronic care apare de luni în Lidl România, nu uita de ofertă. Dă o fugă la magazinul Lidl de lângă tine și pune mâna pe acest produs, nu de alta, dar este extrem de ieftin. Baftă la cumpărături!

Alte cinci produse de la LIDL (31.10 – 6.11.22)

Nu sunt prea multe produse ce pot fi considerate gadgets în catalogul LIDL ce urmează a fi activ de mâine, dar o listă de 5 aș spune că am găsit.

Catalogul complet îl puteți consulta aici.1. Aerotermă oscilantă;

 

Se rotește la 80 grade, dispune de 2 trepte de putere și include o telecomandă ce permite reglarea pentru oră, temperatură și oscilație. După cum vedeți și în imagine are și un display LCD. Garanția este de 3 ani, iar dacă scanați bonul și îl introduceți în aplicația LIDL nu mai trebuie să-l păstrați.

2. Aerotermă ceramică sub formă de turn;

 

Este o altă soluție de încălzire. Poate fi utilizată și ca ventilator. Are două trepte de încălzire – 1200W și 200W. Și aici este prezent un ecran LCD + termostrat digital ce permite setarea aerotermei după preferințe.

3. Bandă LED cu senzor de mișcare; 

Lidl vine cu produsul care te va ţine lipit de bucătărie. Care sunt ofertele de săptămâna viitoare
Sunt două puncte PRO: prețul și senzorul de mișcare. După cum vedeți și în imagine se poate dovedi de folos într-un șifonier, dulap etc. Lungimea sa este de 1 metru.

4. Boxă portabilă cu bluetooth; 

 

Are putere de 6W RMAS, autonomia ajunge până a 5 ore, certificare IPX7 în ce privește contactul cu apa și în pachet se află și cablul de încărcare. Observați că are mai multe controale în partea superioară (Up și Down pentru volum, Play etc). Se conectează prin bluetooth. Sunt alternative mai puternice în același orizon de preț.

5. Trusă clește sertizare; 

 

Sunt incluse 231 piese. Nu este chiar un gadget ci mai degrabă o unealtă, dar te ajută să-ți aranjezi cablurile de prin locuință.

 

Atenţionare pentru clientii LIDL Romania

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din toata Romania, are clientii avertizati astazi in legatura cu un pericol extrem de serios despre care ei ar trebui sa stie chiar acum, iar asta pentru ca li se aduce in atentie o problema importanta, mai exact fraudele online.

LIDL Romania are imaginea folosita de catre cel putin o campanie online de fraudare care se desfasoara prin intermediul retelei de socializare Facebook, iar mai jos puteti vedea o imagine publicata de catre un client al lantului de supermarket-uri, ea aratand cat se poate de clar situatia actuala.

Cei de la LIDL spun ca vor incrca sa blocheze pagina respectiva, insa realitate este ca pagini de acest gen pot aparea oricand, si scopul lor principal este doar de a pacali oamenii sa acceseze link-uri malitioase, pentru a-si lasa datele personale, date care mai apoi pot fi folosite de catre hackeri in tot felul de scopuri.

LIDL stie foarte bine cat de important este pentru clientii din Romania sa isi protejeze datele personale, astfel ca i-a atentionat in repetate randuri in legatura cu aceste tipuri de pericole, dar este foarte important ca noi sa fim vigilenti, si sa nu cadem in plasa celor care vor sa ne faca rau, oricand.

LIDL Romania nu este singurul lant de supermarket-uri al carui imagine este folosita in scopuri de acest gen, iar asta pentru ca si altele au imaginea folosita de catre campanii de fraudare, asa ca in final este nevoie sa ne uitam cu foarte mare atentie la paginile de pe Facebook cu care interactionam regulat.