BLACK FRIDAY: Casa Rusu oferă reduceri timp de cinci zile

BLACK FRIDAY: Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producători de mobilier din pal din România, organizează primul său Black Friday în perioada 27 noiembrie - 1 decembrie 2013.

RomaniaTV.net
25 nov. 2013, 13:28
BLACK FRIDAY: Casa Rusu oferă reduceri timp de cinci zile

Reducerile de Black Friday vor fi valabile in toate cele 29 de magazine din reteaua Casa Rusu, atat in magazinele proprii, cat si in cele francizate din toata tara. Casa Rusu propune clientilor sai cinci zile de preturi avantajoase  la obiectele de mobilier, reducerile ajungand pana la 50%.

Din 29 noiembrie, doritorii vor putea cumpara produsele reduse de Black Friday si online, la adresa www.mobilacasarusu.ro.

„Pentru prima editie Black Friday, venim cu o oferta care sa satisfaca cele mai diverse asteptari, clientii putand sa gaseasca la preturi reduse obiecte de mobilier precum bucatarii, camere de zi, biblioteci sau dormitoare. Pe langa reducerile afisate, am pregatit clientilor si alte surprize placute, spre exemplu cei care opteaza pentru alte produse decat cele care sunt incluse in oferta de Black Friday, vor beneficia de TVA gratuit. Cu alte cuvinte, in aceasta perioada, discountul minim la produsele de mobilier in magazinele noastre si pe on line este contravaloarea TVA-ului. Ne asteptam ca reducerile propuse impreuna cu diversitatea produselor, precum si durata de cinci zile a promotiei sa dubleze vanzarile lunare comparativ cu perioade similare anterioare”, a declarat  Marius Raia, director general Casa Rusu.

In cele cinci zile „de foc”, clientii vor putea achizitiona mobilier de birou la 265 lei, bucatarie la 645 lei, biblioteca la 698 lei sau dormitoare la 1198 lei. Pe magazinul online, promotia de Black Friday este valabila din 29 noiembrie – data lansarii, pana pe 1 decembrie 2013.

In prezent, Casa Rusu detine o retea de 29 de magazine, dintre care 16 magazine proprii si 13 magazine in regim de franciza in orasele Bucuresti, Timisoara , Cluj, Deva, Pitesti, Brasov, Arad, Sibiu, Buzau, Tg. Jiu, Bistrita, Alexandria, Baia Mare, Focsani, Zalau,  Resita, Caransebes, Dej, Vatra Dornei, Turnu Maguresle, Viseu de Sus, Beius.