Black Friday, din nou în magazinele NISSA. Surprize mari pentru toate clientele

Black Friday 29 noiembrie: Ca urmare a numărului extrem de mare de comenzi înregistrat pe 22 noiembrie, cu ocazia Black Friday, NISSA a decis să-ţi răsfeţe clientelele cu încă un val de reduceri, în acest sfârşit de săptămână. Astfel, domnişoarele şi doamnele care nu s-au putut bucura de reducerile de oferite de Nissa, fie pentru că nu au putut găsi mărimea potrivită, fie pentru că pur şi simplu nu au avut timp să ajungă în magazine, au în acest weekend o nouă şansă de a cumpăra sute de modele din colecţia NISSA Toamnă-Iarnă, toate reduse cu 40%.

RomaniaTV.net
28 nov. 2013, 16:22

Black Friday 29 noiembrie: Produsele NISSA sunt accesibile şi online, pe www.shop.nissa.ro, începând de vineri, 29 neoimbrie, ora 00.00 şi până duminică, 1 Decembrie, ora 23.59.

Comenzile online vor fi operate cu rapiditate, iar perioada de livrare ajunge pana la 10 zile lucratoare, fiind acceptată plata ramburs, online, cu cardul bancar sau cu carduri de rate fără dobândă.
Nissa le recomandă clienţilor să acceseze magazinul online incepand de vineri ora 00:00 sau să îşi caute hainele şi accesoriile preferate în reţeaua de magazine (Baneasa Shopping City, Feeria, Afi Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Esplanada Commercial Center, NISSA Romana, Timisoara – Iulius Mall Timisoara, Brasov – str Republicii, Constanta -Maritimo Shopping Center, Tom Commercial Center, Craiova – Electroputere MALL, NISSA no5 A.I. Cuza, Cluj – Polus Commercial Center, Iasi – Palas Mall, Felicia Commercial Center, Pitesti – Jupiter City ).

Recomandările NISSA pentru un shopping placut si relaxant de Black Friday.
1. Vizitati in data de 29.11.2013 reteaua noastra de magazine pentru cele mai bune achizitii in sezon! Atentie STOCURILE SUNT LIMITATE! Programul magazinelor este afisat pe www.nissa.ro .
2. Comandați online incepand cu ora 00:00 in data de 29.11.2013, comenzile vor fi preluate online si livrate in termen de maxim 10 zile.
3. Asigurați-vă că aveți un cont pe magazinul nostru online. Clienții care nu au încă un cont pe www.shop.nissa.ro sunt încurajați să își facă unul înainte de Black Friday și să se asigure că au completat integral adresa de livrare și datele personale.
4. Rămâneți logați în cont. Astfel, după ce se va da startul promoțiilor de Black Friday, din două click-uri comanda va putea fi plasată, economisind timp prețios în goana după reduceri.
Despre NISSA
Femeia NISSA este independenta, activa, ambitioasa, se cunoaste pe sine si are incredere in puterile ei.
Prin colectiile noastre ne-am propus sa promovam imaginea femeii moderne, active, independente, optimiste si rafinate. Eleganta, dar nu opulenta, simpla, dar nu fada, sigura pe ea, dar nu aroganta, sensibila, dar nu slaba, femeia pentru care cream este speciala si se simte astfel, isi cunoaste trupul si dorintele, porneste la drum stiind nu doar ca va ajunge la destinatie, ci si ca va lasa ceva in urma ei.
NISSA ofera pe langa imbracaminte si o gama larga de accesorii spectaculoase de zi si seara, astfel incat, cu putina imaginatie si curaj, tranzitia de la un outfit de zi la unul de seara devine un proces simplu si distractiv.
Fie ca vorbim despre colectia NISSA Black, Accesorii (incaltaminte, bijuterii, blanuri) sau NISSA Kids, fiecare dintre acestea are povestea ei pe care se construieste intregul schelet.
Colectiile se remarca prin detaliile elaborate minutios si se concentreaza pe accesorii lucrate manual. Diversitatea produselor, variatiile de culoare si croiala, permit ca acestea sa fie usor de purtat de catre femei increzatoare, indiferent de vârsta sau de personalitate.