BLACK FRIDAY eMAG 2021. Cei mai scumpi adidaşi costă 123.000 de lei

BLACK FRIDAY eMAG 2021. Marile magazine se întrec în fel de fel de campanii şi bannere publicitare care anunţă că pe site-urile lor au început deja reducerile. Pe site-ul eMAG, unde se vând online milioane de produse, din diverse categorii, există posibilitatea filtrării produselor în funcţie de preţ.

10 nov. 2021, 11:11
BLACK FRIDAY eMAG 2021. Cei mai scumpi adidaşi costă 123.000 de lei
Cei mai scumpi adidaşi costă 123.000 de lei

BLACK FRIDAY eMAG 2021. Cel mai scump produs de pe site-ul eMAG  este o pereche de pantofi sport, marca Reebok, care erau puşi luni la vânzare cu preţul de 123.000 de lei.

Dacă nu ai toţi banii odată, site-ul îşi dă posibilitatea să îi cumperi în rate, astfel poţi plăti 10.250 de lei, lunar, pentru a-i achita într-un an. Asta dacă îi cumperi în rate fără dobândă. Şi încă o condiţie importantă: trebuie să porţi mărimea 38, pentru că doar aceasta mai este disponibilă.

Citeşte şi: Black Friday 2021. Mare atenţie! La ce să fiţi atenţi când primiţi pachetele achizionate

BLACK FRIDAY eMAG 2021. Reduceri substanţiale la televizoare şi laptopuri

Printre produsele care se regăsesc în oferta eMAG Black Friday se numără televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion, articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală pentru adulți și copii, mobilă, jucării, anvelope și produse speciale.

Reprezentanţii eMAG recomandă să aveţi aplicaţia actualizată cu cea mai recentă versiune disponibilă şi toate datele, respectiv adresele de livrare, completate în contul de client.

Pentru o plată extrem de rapidă a produselor dorite, îți poți salva cardul bancar în contul tău de client eMAG și astfel, de Black Friday 2021, vei achita comenzile în deplină siguranță și foarte repede, mi spun cei de la eMAG.

După plasarea comenzii, produsele selectate sunt rezervate automat, iar livrarea se face în showroom, prin curier, la un oficiu poștal sau în easybox.

Dacă ai comandat un produs al unui partener eMAG Marketplace, acesta iți va livra comanda prin curier sau în easybox. Costul de livrare iți va fi comunicat înainte sa finalizezi comanda.


loading...
Partenerii noștri