eMAG anunţă reduceri mari înainte de BLACK FRIDAY 2021. Cele mai noi televizoare la preţuri avantajoase

eMAG anunţă reduceri mari înainte de BLACK FRIDAY 2021. Românii beneficiază în aceste zile de oferte avantajoase la o gamă largă de televizoare.

08 nov. 2021, 11:53
eMAG anunţă reduceri mari înainte de BLACK FRIDAY 2021. Cele mai noi televizoare la preţuri avantajoase

eMAG anunţă reduceri mari înainte de BLACK FRIDAY 2021. Televizoarele fac parte dintre produsele aflate la ofertă în aceste zile. eMAG anunţă reduceri de până la 38 la sută.

eMAG anunţă reduceri mari înainte de BLACK FRIDAY 2021

Black Friday începe la eMAG pe 12 noiembrie, însă cei care vor să-şi cumpere un televizor beneficiază deja de preţuri avantajoase. De exemplu, Televizor Smart Hisense U8QF, 55″, 4K, Quantum Dot, LED, 120Hz, Negru este mai ieftin cu 38 la sută în aceste zile. Acesta este redus de la 5.355 de lei la 3.308 lei.

Un alt televizor aflat la reducere înainte de Black Friday este LG 70NANO753PR, 178 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa G. Acesta costă mai puţin cu 21 la sută. Preţul vechi era de 4.999 de lei, iar acum îl puteţi achiziţiona la 3.909 lei.

Cei care preferă un televizor Philips pot opta pentru Televizor Philips 43PUS7556/12, 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa G. Acesta beneficiază de o reducere de 19 la sută. Preţul vechi era de 1.859 lei, iar acum costă 1.499 de lei.

Mai multe televizoare la reducere vedeţi aici.

Citeşte şi Black Friday 2021. Mare atenţie! La ce să fiţi atenţi când primiţi pachetele achizionate

Reamintim că eMAG a anunţat reduceri mari şi de Black Friday, care va avea loc pe 12 noiembrie şi se va desfăşura pe durata unei singure zile.

Reprezentanţii eMAG recomandă să aveţi aplicaţia actualizată cu cea mai recentă versiune disponibilă şi toate datele, respectiv adresele de livrare, completate în contul de client.

Pentru o plată extrem de rapidă a produselor dorite, îți poți salva cardul bancar în contul tău de client eMAG și astfel, de Black Friday 2021, vei achita comenzile în deplină siguranță și foarte repede, mi spun cei de la eMAG.

După plasarea comenzii, produsele selectate sunt rezervate automat, iar livrarea se face în showroom, prin curier, la un oficiu poștal sau în easybox.

Dacă ai comandat un produs al unui partener eMAG Marketplace, acesta iți va livra comanda prin curier sau în easybox. Costul de livrare iți va fi comunicat înainte sa finalizezi comanda.

Conceptul Black Friday a fost prezentat românilor de eMAG, în anul 2011. Tradiția a fost păstrată în fiecare an, iar clienții din România au putut cumpăra, de la o ediție la alta, produse din ce în ce mai variate, numitorul comun fiind reducerile uimitoare.

Citeşte şi IKEA, lovitură pentru toţi românii înainte de Sărbători. Nimeni nu se aştepta la acest anunţ de Black Friday