Black Friday la Dedeman. A început numărătoarea inversă! În doar câteva zile românii pot cumpăra mobilă pentru living și bucătărie la super-prețuri

A început numărătoarea inversă până la super-reducerile de Black Friday de la Dedeman. Sute de produse vor fi disponibile la prețuri mici.

04 nov. 2022, 12:55
Black Friday la Dedeman. A început numărătoarea inversă! În doar câteva zile românii pot cumpăra mobilă pentru living și bucătărie la super-prețuri

Black Friday la Dedeman

. Dedeman e unul dintre cei mai importanți jucători din retailul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare, cu capital românesc, care se află pe lista magazinelor participante la Black Friday.

Black Friday la Dedeman. Dedeman dă oficial startul reducerilor pe data de 11 noiembrie 2022, iar campania va dura până pe data de 20 noiembrie.

Black Friday la Dedeman – Super-reduceri la mobilă pentru living și bucătărie

„Vei avea 10 zile să prinzi oferte de neratat la mobilă pentru living și bucătărie, scule și unelte, construcții, sanitare și multe altele”, conform site-ului Dedeman.

Magazinul preferat al românilor, când vine vorba de renovat, este Dedeman, conform unui sondaj realizat de agenția McCann. Magazinul de bricolaj a fost ales de către 55% dintre respondenți și s-a clasat detașat pe primul loc al preferințelor. Am doilea loc este ocupat de cumpărăturile online, 26% au răspuns că atunci când vor să renoveze fac cumpărături de pe Emag. Următoarele magazine din top sunt Leroy Merlin (25%), Ikea (21%) și Brico Depot (20%).

Compania Dedeman a fost înființată în anul 1992 și este deținută de oamenii de afaceri Dragoș și Adrian Paval, devenit un lider în domeniul retail-ului materialelor de constructii si al amenajarilor interioare.

Reduceri de Black Friday și la Altex și Media Galaxy

Românii așteaptă un an întreg acest moment pentru a-și achiziționa ce au nevoie, la prețuri cât mai accesibile. Altex și Media Galaxy au fost primii care au dat startul reducerilor.

Este momentul ideal ca cei pasionați de gadgeturi  să își achiziționeze produsele dorite. Discounturile oferite de Black Friday pot ajunge chiar şi până la 50% la produsele din categoria mobilier, sanitare, bricolaj şi produse de curăţenie. Pasionații de telefoane mobile trebuie să știe că există o reducere de până la 30%, la fel ca la produsele din categoria electrocasnicelor mari şi home confort, dar şi electrocasnicele mici şi gama de beauty.

În cazul în care doriți să vă achiziționați un laptop, trebuie să știți că atât acestea, cât și  vehiculele electrice, vor avea preţurile reduse de până la 40%. Produsele din gama auto electronică şi anvelope vor beneficia de o reducere de până la 20%. Altex le recomandă clienților să își creeze propriul portofoliu cu ce vor să își achizioneze. În intervalul 27 octombrie-2 noiembrie vor fi reduceri foarte mari la toate produsele.

Citește și Black Friday cu oferte de nerefuzat la Lidl. Preţurile scad şi cu 40%