BLACK FRIDAY: Unde poţi achiziţiona produse reduse şi cu PLATA ÎN RATE

BLACK FRIDAY este organizat de multe firme şi pe 29 noiembrie, deşi a existat o Vinere Neagră şi pe 22 noirmbrie. 

29 nov. 2013, 07:20
BLACK FRIDAY: Unde poţi achiziţiona produse reduse şi cu PLATA ÎN RATE

BLACK FRIDAY . Magazinul online Oktal.ro a anunţat că va organiza o a doua campanie de tip „Black Friday” în acest an, pe 29 noiembrie 2013 – aceasta fiind, de fapt, şi ziua „oficială” a Black Friday la nivel internaţional. „Mulţi clienţi ne-au semnalat că nu au înţeles foarte clar când este Black Friday în 2013, ţinând cont de numeroasele zile alese de retaileri pentru a organiza campanii sub această titulatură. Pentru că Black Friday în România nu a fost atât de comprimat precum la nivel mondial, am decis să organizăm o nouă campanie de reduceri substanţiale, pe 29 noiembrie, campanie denumită Black is Back”, spun reprezentanţii Oktal.ro.

Astfel, în ziua de vineri, 29 noiembrie 2013, vizitatorii www.oktal.ro vor putea achiziţiona produse din campania Black Friday de pe 22 noiembrie, dar şi alte produse nou-adăugate în promoţii. În plus, reprezentanţii magazinului promit o surpriză plăcută pe una dintre cele mai căutate categorii de produse din 2013. Startul în campania Black is Back este programat pe 29 noiembrie, ora 00:00. Produsele vor putea fi comandate până la finalul zilei.

„Anul acesta, Black Friday a fost un eveniment de shopping atipic, în sensul că nu a existat un consens în retail cu privire la momentul organizării acestei „sărbatori” a shoppingului. În unele cazuri, Black Friday a început chiar mai devreme de 22 noiembrie. Pentru IT&C, ziua principală a fost 22 noiembrie, dar mulţi retaileri vor organiza Black Friday pe 29 noiembrie. Această situaţie a determinat confuzie în rândul unora dintre clienţi şi, pentru a satisface cererea pentru cât mai mulţi, am decis că o a doua etapă de Black Friday este necesară”, subliniază oficialii Oktal.ro.

Cei care vor dori să cumpere produse de la Oktal.ro în cadrul campaniei Black is Back de pe 29 noiembrie 2013 o pot face doar online, nu şi din showroom-ul din Bucureşti. Comenzile, care vor fi livrate rapid prin curier, pot fi plătite online sau la livrare. Plata în rate este posibilă cu cardurile de credit, nu şi prin creditele online ce necesită aprobarea unui dosar.

BLACK FRIDAY. Cu peste 14 ani de activitate, Oktal.ro este unul dintre magazinele online de top în categoria sa, oferind inclusiv servicii post-vânzare ce aduc valoare adăugată produselor comandate: promisiunea de returnare a banilor în cazul în care clientul, în maxim 30 de zile de la achiziţie, doreşte să returneze un laptop sau netbook, nemulţumit de performanţele acestuia – proces rapid şi uşor, fără penalităţi şi fără necesitatea invocării unui motiv, precum şi serviciul „E-Service”, un program complet gratuit care îi ajută pe clienţi să economisească timp şi bani.

BLACK FRIDAY 2013. 29 noiembrie este motiv de bucuri pentru fanii IKEA. Magazinul va avea un weekend întreg de reduceri până la 50%, în limita stocului disponibil. Printre produsele reduse se află şi o comodă cu 5 sertare, care a fost redusă de la 749 de lei la 499 de lei, un scaun – redus de la 239 de lei la 155 de lei, o măsuţă de cafea – redusă de la 129 de lei la 89,99 de lei, un balansoar – redus de la 639 de lei la 399 de lei, precum şi o grămadă de articole decorative, precum perne, covoare, perdele şi alte accesorii.

Găsiţi aici LISTA COMPLETĂ A REDUCERILOR DE BLACK FRIDAY 2013 LA IKEA

Cei care au ratat reducerile la electronice şi electrocasnice de Black Friday în 22 noiembrie mai au o şansă. În 29 noiembrie Carrefour anunţă preţuri reduse la produse electronice şi electrocasnice.

Şi Lidl pregăteşte reduceri de peste 50% de BLACK FRIDAY. Pe 29 noiembrie, vei putea să achiziţionezi de la Lidl, la preţuri foarte avantajoase, echipamente de gătit şi alte produse electrocasnice pe care ţi le-ai dorit de multă vreme sau pe care intenţionezi să le faci cadou celor dragi. Astfel, aparatul dublu pentru Gofre va fi redus de la 89,99 lei la 29,99 lei, iar la plita electrică pentru clătite sau la setul fondue te vei putea bucura de o reducere de 70%. Preţul friteuzei va fi şi el redus cu 70%, ajungând la doar 49,99 lei. La o reducere de 50%, vei găsi şi aparatul de făcut gogoşi.

Şi meşterii sunt aşteptaţi de Black Friday la Lidl pentru a-şi completa trusa de unelte cu o şurubelniţă cu acumulator, disponibilă la un preţ redus cu 50% faţă de preţul iniţial de 99,99 lei. Celor cărora le place să se relaxeze în confortul casei, Lidl le-a pregătit reduceri de preţ la consolele de jocuri (29,99 lei), la aparatul de popcorn (29,99 lei), la încălzitorul pentru picioare (24,99 lei) şi la aparatul de masaj Shiatsu pentru zona cervicală (49,99 lei).

Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producători de mobilier din pal din România, organizează primul său Black Friday în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie 2013. VEZI DETALII DESPRE OFERTĂ

Dacă vreţi să cumpăraţi bijuterii, genţi şi tot felul de accesorii la preţ redus aflaţi că Meli Melo pregăteşte reduceri de BLACK FRIDAY 2013 în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie. VEZI OFERTA AICI

Şi saloanele de masaj erotic se pregătesc de BLACK FRIDAY 2013. Alina Plugaru a anuntat participarea salonului său de masaj erotic la ofertele promotionale de Black Friday din ultima zi de vineri a lunii noiembrie.