BLACK FRIDAY, ziua în care oamenii se calcă în picioare în magazine VIDEO

BLACK FRIDAY este peste tot în lume prilej pentru oameni să se înghesuie în marile magazine care oferă reduceri consistente. Astfel, de cele mai multe ori se ajunge la îmbulzeli de nedescris, în care cumpărătorii se calcă pur şi simplu în picioare şi poate chiar ajung la spital.

RomaniaTV.net
19 nov. 2013, 15:00
BLACK FRIDAY, ziua în care oamenii se calcă în picioare în magazine VIDEO

BLACK FRIDAY 2013. În duminica de după Ziua Recunoştinţei, în Statele Unite ale Americii şi în din ce în ce mai multe ţări de pe tot Mapamondul se organizează Black Friday, adică acea vineri în care poţi cumpăra o mulţime de lucruri la preţ redus în marile magazine.

CITEŞTE ŞI: BLACK FRIDAY: Pe ce produse se bat românii. Vezi lista magazinelor cu promoţii de Vinerea Neagră

De cele mai multe ori, însă, Vinerea Neagră a cumpărăturilor se transformă într-un adevărat coşmar, cumpărătorii înghesuindu-se la rafturile cu promoţii şi călcându-se efectiv în picioare pentru un produs la preţ redus.

Iată câteva dintre cele mai mari aglomeraţii din istoria BLACK FRIDAY:

2011, Thousand Oaks, California

Hoarde de cumpărători gălăgioşi au pătruns într-un supermarket Urban Outfitters.

2006, Fresno, California

Un PS3 la preţ redus a fost prilejul unei bătăi pe cinste între doi clienţi care şi-l doreau cu ardoare. Nimeni nu ar fi crezut că gamerii îşi pot susţine cu atât de mult aplomb punctul de vedere.

2011, Los Angeles, California

La coabă pentru un Xbox 360, o femeie cu doi copii după ea a pulverizat spray cu piper asupra „concurenţilor”. Aproximativ 20 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bonus, puteţi urmări un colaj cu mai multe aglomerări de Black Friday: