Blaga cere DEMISIA lui Corlăţean: Trebuia să-şi organizeze instituţia. E la a doua abatere

Publicat: Marţi, 25 Iunie 2013 13:55 // Actualizat: Marţi, 25 Iunie 2013 13:59 // Sursa: RTV.net

Vasile Blaga cere demisia ministrului de Externe pentru modul în care a gestionat situaţia creată de accidentul din Muntenegru. Preşedintele PDL a precizat la România TV că este inadmisibil faptul că premierul a fost informat de către secretarul de stat Arafat şi nu de către ministrul de Externe despre tragedia din Muntenegru.

"Nu putem să nu remarcăm neprofesionalismul şi acţiunea întârziată a MAE şi nu e pt prima dată când reacţionează aşa. Nu se poate ca la două ore după accident ministrul de Externe să transmită comunicate despre performanţele fotbalistice ale domniei sale. E inadminisbil ca premierul să nu fie informat de ministrul de Externe", a declarat Vasile Blaga.

Potrivit liderului PDL, principalul scop al lui Corlăţean era să organizeze Ministerul de Externe, astfel încât mecanismele de reacţionare să fie eficiente.

"Nu a luat măsuri, discutăm despre nenorocirea unor oameni. Treaba unui demnitar este de a organiza instituţia ca atare. Nu se poate: nu ai la faţa locului... în capitala Muntenegrului ai ataşaţi pe zona politică, diplomatică. Domnul Prim-ministru cere ca lucrurile să nu fie politizatre, dar foloseşte această tragedie ca o oportunitate politică. E la a doua abatere domnul Corlăţean, ne aducem aminte de cele întâmplate în Algeria. Există rezerva de cadre a PSD, va veni un om care e în stare să gestioneze astfel de probleme", a adăugat Blaga.

Întrebat ce ar fi făcut în locul lui Titus Corlăţean, Blaga a afirmat că ar fi eficientizat comunicarea în interiorul aparatului ministerial şi guvernamental.

"Aş fi avut în permanenţă un sistem de comunicări în astfel de situaţii. Modul în care se confruntă cu o nenorocire, ştie fiecare om din minister ce este de făcut, are un caiet de bune practici, ştie cum să acţioneze, cu câţi oameni să acţioneze. Asta trebuia să facă şi dânsul", a explicat Vasile Blaga.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
30 iul 02:33
...Blaga cere demisia ministrului de Externe pentru modul în care a gestionat situaţia creată de accidentul din Muntenegru. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
26 iun 08:06
Răspunde | Votează email 1 email
doina
Cap de porrrc scccarbos,nu-ti ESTE FRRICA DE DUMNEZEU PENTRU MINCCIUNILE PE CARE LE PRACTICi cu atata nesssimtire ????? Ce v-ati dat voi deisia cand tipau oamenii cu disperare in strada ca nu va mai suporta ???? In loc sa va dati demisia ati pus POTERA pe ei si i-ati nenorocit in bataie, FACI PACATE CU CARUL CAND ARUNCI CU NOROI IN TOATA LUMEA IMPLICATA IN SALVAREA UNOR VIETI OMENESTI, NU-ti ESTE FRICA CA S-AR PUTEA MAINE SA FII SI TU IN LOCUL CELOR ACCIDENTATI ..???? BRAVO GUVERNULUI USL este prima data can vedem cum se misca la timp si intelligent niste organe ale statului, Bravo muntenegrenilor , care v-au dat o lectie de omenie, prostilor Basssiti , mancatori de KKat.
25 iun 15:36
Răspunde | Votează email 1 email
Robert
Se baga si buldogu in seama. N-a foat instare sa ii organizeze pe politisti in 24.09 si vorbeste el de comunicare si disciplina. Cine te mai baga in seama?
1
EUR
4.7619
RON
23 Feb
noapte -6 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H