Vasile Blaga îi cere demisia lui Varujan Vosganian

Vasile Blaga, copreşedintele PNL, îi cere demisia din PNL lui Varujan Vosganian, după ce Senatul a respins, joi, solicitarea Parchetului General de încuviinţare a începerii urmăririi penale împotriva senatorului PNL Varujan Vosganian.

12 feb. 2015, 21:40
Vasile Blaga îi cere demisia lui Varujan Vosganian

Vasile Blaga a declarat că Victor Ponta le-a cerut senatorilor PSD să voteze împotriva cererii DIICOT în cazul liberalului Varujan Vosganian. Copreşedintele PNL i-a cerut lui Varujan Vosganian să-şi dea demisia din partid.

Alin Tişe îi cere lui Varujan Vosganian să-şi dea demisia de onoare din PNL

„Nu înţeleg de ce să sufere toti românii pentru o mână de oameni, fie şi ei parlamentari, care nu înţeleg despre ce este vorba sau se fac că nu înţeleg despre ce este vorba. Nu pot să fiu de acord cu fariseismul lui Ponta, păi haideţi să ne numărăm în Parlament, da, şi să vedem de unde au venit voturile. Adică chiar nu îi este un pic ruşine? Şi-a pus oamenii să voteze în favoarea lui Vosganian şi tot el face pe nebunul? O obrăznicie dusă la extrem. Dar pe mine asta nu mă deranjează, sunt învăţat cu Victor Ponta. Dar suparat pe colegii care azi au încălcat, mi-e jenă să o spun, tot ce am promis noi în campania electorală prezidenţială. Cred că un gest de onoare ar fi invers, dânsul (Varujan Vosganian- n.r.) să îşi dea demisia din PNL”, a explicat Vasile Blaga, la un post TV.

Alina Gorghiu, după ce Vosganian a scăpat de urmărirea penală: Votul din Senat este un ACCIDENT

Senatorii au respins, joi, solicitarea procurorului general, Tiberiu Nițu, privind încuviințarea începerii urmăririi penale în cazul fostului ministru al Economiei Varujan Vosganian în dosarul Romgaz.

S-au înregistrat 71 de voturi „împotrivă”, 57 „pentru”, iar cinci voturi au fost anulate.

Senatul a decis: Varujan Vosganian SCAPĂ de urmărirea penală. Ion Ariton poate fi URMĂRIT PENAL