Blaga îl ATACĂ pe Lăzăroiu: A mai plecat o dată de la Cotroceni. Să se încrie în Alba-ca-Zăpada!

Liderul PDL, Vasile Blaga, îl atacă pe consilierul prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu, deranjat fiind de criticile acestuia la adresa ARD. Blaga susţine, într-un interviu acordat pentru România Liberă, că şi-ar fi dorit ca Lăzăroiu să intre şi el în cursa electorală să vadă cum este, spunând că pentru asta consilierul ar fi trebuit să se înscrie în partidul Alba-ca-Zăpada. Liderul PDL a avertizat că Lăzăroiu a mai plecat o dată de la Cotroceni pentru că poziţiile sale nu erau ale preşedintelui.

RomaniaTV.net
26 nov. 2012, 10:28
Blaga îl ATACĂ pe Lăzăroiu: A mai plecat o dată de la Cotroceni. Să se încrie în Alba-ca-Zăpada!

Întrebat de „posibilele blaturi” despre care a vorbit consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu şi despre acuzaţiile confrom cărora unii candidaţi PDL sunt prea „tăcuţi” şi cam „impotenţi”, Vasile Blaga i-a răspuns dur consilierului prezidenţial.

„Am avut o videoconferinţă cu toate organizaţiile şi mi s-a confirmat că bătălia este în toate colegiile. Dar n-ar vrea să candideze o dată şi dl Lăzăroiu să vadă cum e? Am mai văzut păreri ale unor colegi europarlamentari, dar când i-am rugat să candideze n-au dorit. E uşor să candidezi pe listă, dar să-i vedem şi cum duc o bătălie corp la corp într-un colegiu, în care poţi să şi pierzi, şi să ieşi cu fruntea sus. Aş vrea să-l vedem măcar o dată pe dl Lăzăroiu încercând să candideze”, a spus Blaga. 

De ce nu se înscrie într-un partid? În Albă-ca-Zăpada, de exemplu şi să candideze într-un colegiu în numele partidului Albă-ca-Zăpada, mi-aş fi dorit mult să-l văd şi cred că ar fi scos un scor bun”, a continuat liderul PDL.

Blaga a precizat că nu a discutat cu preşedintele Traian Băsescu despre atacurile lui Lăzăroiu.

Nu mi-am permis, dar eu ştiu că dl. Lăzăroiu a mai plecat o dată de la Cotroceni pentru poziţii care nu erau ale preşedintelui”, a avertizat Blaga.

Pe de altă parte, liderul PDL a apreciat că Mihai Răzvan Ungureanu era mai bine să fi venit alături de democrat-liberali decât să-şi fi făcut propriul partid.

De altfel, şeful PDL recunoaşte că Alianţa România Dreaptă (ARD) a fost consitituită prea târziu şi, potrivit propriilor analize se află sub scorul partidului cu 2 procente.

„Într-adevăr, deocamdată se află sub scorul PDL cu două puncte, potrivit ultimelor analize„, a spus Blaga.