Blaga, la şedinţa CNC al PDL: Nimeni nu este de neînlocuit în partid

Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, la CNC al partidului, că "USL de azi e un colos cu picioarele de lut", iar, referitor la cei care au plecat din PDL, că "nimeni nu este de neînlocuit în partid".

RomaniaTV.net
06 iul. 2013, 09:35
Blaga, la şedinţa CNC al PDL: Nimeni nu este de neînlocuit în partid

„USL de azi e un colos cu picioarele de lut, minciuna nu ţine de foame, promisiunile din campania electorală nu plătesc facturile”, le-a spus Blaga democrat-liberalilor, reuniţi în şedinţa Consiliului Naţional de Coordonare.

El a criticat USL că nu a propus nicio măsură de creştere economică. Blaga a vorbit şi despre „plecările din PDL”, arătând că fiecare „îşi decide soarta”.

„Nimeni nu este de neînlocuit în acest partid”, a adăugat Vasile Blaga, care a mai spus că mulţi oameni „vin în PDL”.

CNC al PDL urmează să adopte diverse regulamente de funcţionare a partidului, să voteze propunerea conducerii partidului de suspendare din PDL pe o perioadă de şase luni a europarlamentarului Cristian Preda şi să aprobe mărirea de la patru la cinci a numărului de prim-vicepreşedinţi.

La reuniunea democrat-liberalilor este prezent noul membru al PDL, fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, care ar urma să ocupe funcţia de prim-vicepreşedinte care va fi înfiinţată de CNC.

Predoiu a refuzat să dea declaraţii presei, spunând va face acest lucru după şedinţa CNC.