Blaga: Nu am fost contactat de PMP. Au alte treburi, se OMOARĂ între ei

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat, miercuri, că nu a fost contactat de nimeni de la PMP, nici de Elena Udrea, afirmând că aceştia "au alte treburi, se omoară între ei".

RomaniaTV.net
28 mai 2014, 09:15
Blaga: Nu am fost contactat de PMP. Au alte treburi, se OMOARĂ între ei

Păi nu, că văd că au alte treburi, se omoară între ei acum„, a declarat Blaga, citat de Agerpres, înaintea şedinţei BPN a PDL.

În opinia sa, construcţia de dreapta ar trebui să înceapă cu colaborarea dintre PNL şi PDL.

Ea (construcţia de dreapta – n.r.) trebuie să înceapă cu această colaborare între principalele două forţe politice de pe partea dreaptă, sensibil egale, în ordine, PNL şi PDL. Şi eu cred că vor veni şi alte formaţiuni şi alte structuri„, a spus Blaga.

NEGOCIERI pentru alianţa de dreapta. Blaga: Antonescu a învăţat multe. Eu nu reevaluez pe nimeni niciodată

Biroul Permanent Naţional al PDL se va reuni miercuri, în continuare fiind programată o primă întâlnire cu conducerea PNL pentru unificarea dreptei. Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunţat marţi că obiectivul discuţiilor pe termen scurt este acela al unei alianţe politice dacă este posibil.

Elena Udrea a declarat marţi că PMP nu este dispus să recurgă la compromisul politic de a renunţa la susţinerea pentru Traian Băsescu.

‘Dacă acesta este punctul slab al PMP în mintea unora, pe lângă faptul că este o logică absolut strâmbă, se poate lua act că nu putem fi parteneri cu cineva care ne cere aşa ceva’, a spus Udrea.

Udrea: Niciun candidat al dreptei nu poate ajunge preşedinte fără electoratul lui Traian Băsescu