Blaga: PDL va susţine în plen cât mai multe amendamente din cele peste 9.000 depuse la buget

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că democrat-liberalii vor prezenta propria viziune economică în cadrul întâlnirii pe care conducerea partidului o va avea luni după-amiază cu delegaţia FMI în România, iar în Parlament senatorii şi deputaţii PDL vor susţine mare parte din cele peste 9.000 de amendamente depuse la proiectul de buget pe 2013 pe care-l consideră a fi unul "socialist".

RomaniaTV.net
28 ian. 2013, 10:51
Blaga: PDL va susţine în plen cât mai multe amendamente din cele peste 9.000 depuse la buget

Vasile Blaga a declarat că liderii partidului vor prezenta delegaţiei FMI măsuri de creştere economică.

„Din nou, vom vorbi despre aceleaşi măsuri pe care le-am propus, de creştere economică. Uitaţi-vă şi dumneavoastră, acest proiect de buget este expresia clară a modului în care actuala Putere a înşelat electoratul: zero măsuri de creştere economică şi zeci de taxe în plus. Un proiect de buget sută la sută socialist, comunist aş putea spune”, a mai spus liderul democrat-liberalilor.

Vasile Blaga a adăugat în context că PDL a depus „peste 9.000 de amendamente” la legea bugetului de stat.

„O să susţinem cât mai mult dintre cele 9.000 de amendamente, forţa votului este de partea lor (a celor de la USL – n.r.) au 70%, dar o să avem mai multe categorii de amendamente, noi le-am depus în aşa număr mare pentru a se vedea modul în care s-au comportat ei în opoziţie. Pur şi simplu au minţit în perioada de opoziţie şi în campania electorală”, a precizat Vasile Blaga.

El a arătat că bugetul este „expresia cea mai clară că actuala putere a înşelat electoratul”, şi că acesta este „sută la sută socialist chiar comunist”.