Blaga se aşteaptă la a PATRA moţiune pentru şefia PDL. Cine este noul candidat

Publicat: Luni, 25 Februarie 2013 11:47 // Actualizat: Luni, 25 Februarie 2013 17:35 // Sursa: RTV.net

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că el crede că va fi şi a patra moţiune în PDL pentru şefia partidului. Europarlamentarul Petru Luhan a declarat, la România TV, că se gândeşte la depunerea candidaturii pentru şefia partidului.

"N-aş vrea eu să fac pe prorocul aici. Cred că va fi şi a patra moţiune", a declarat Blaga înainte de şedinţa BPN al PDL, răspunzând unei întrebări pe această temă.

Blaga a mai fost întrebat dacă are informaţii clare privind a patra moţiune. "Eu nu sunt spionul partidului acesta. Colegii vorbesc, este posibil să avem încă o moţiune", a adăugat Blaga.

Europarlamentarul Petru Luhan a anunţat că se gândeşte la depunerea candidaturii pentru şefia partidului.

Luhan a precizat că deocamdată se află în stadiul căutării a 35 de pedelişti dispuşi să-i susţină moţiunea, acesta fiind numărul minim de susţinători pentru depunerea unei candidaturi. Europarlamentarul spune unii colegi de partid i-au sugerat să candideze. "Suntem într-o fază în care analizăm adunarea celor 35 de semnături şi, bineînţeles, elaborarea programului concret care să fie peste cele trei moţiuni prezentate până acum", a declarat Petru Luhan, pentru România TV.

Petru Luhan este europarlamentar din 2009 fiind cunoscut ca un apropiat al fostului preşedinte al CJ Suceava, senatorul Gheorghe Flutur.

Până acum, Vasile Blaga, Elena Udrea şi Monica Macovei şi-au anunţat candidaturile pentru şefia PDL.

Potrivit România TV, un posibil candidat la şefia PDL ar putea fi şi Gheorghe Falcă, finul lui Traian Băsescu.

Potrivit Statutului PDL, candidaţii pentru funcţia de preşedinte al PDL trebuie să prezinte o moţiune care să aibă cel puţin 35 de semnături şi sprijinul a zece organizaţii ale partidului.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8398
RON
03 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H