Blaga, şefilor de filiale: Opinia lor privind o moţiune la Convenţie să nu fie impusă delegaţilor

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că le-a spus liderilor de organizaţii, la întâlnirea de duminică seară, ca opinia lor privind susţinerea unei moţiuni la Convenţia Naţională să nu fie impusă membrilor filialelor acestora.

RomaniaTV.net
18 feb. 2013, 10:14
Blaga, şefilor de filiale: Opinia lor privind o moţiune la Convenţie să nu fie impusă delegaţilor

„Le-am spus (liderilor de organizaţii – n.r.) la şedinţă un lucru foarte clar: Chiar dacă unii dintre ei şi-au manifestat pe parcurs adeziunea la o potenţială moţiune a mea, am spus ca punctele lor de vedere să nu fie impuse organizaţiilor, niciun şef de organizaţie nu-şi va putea convinge 100, 150, 200 de delegaţi asupra unui punct de vedere sau altul. Ei sunt oameni serioşi, sunt aleşi locali şi ştiu exact care este drumul pentru acest partid”, a precizat Vasile Blaga.

Conducerea PDL a avut duminică seară o întâlnire cu liderii de organizaţii, Blaga precizând că au fost discuţii pentru pregătirea Consiliului Naţional de Coordonare, care va pregăti Convenţia Naţională.

„Le-am prezentat cum văd eu reconstrucţia partidului, necesitatea de a sancţiona tot ceea ce nu face USL din ce a promis”, a adăugat Vasile Blaga.

El a spus că au fost şi discuţii referitoare la afirmaţiile preşedintelui, dar „mai puţine”.

„Sigur că s-au referit şi la aceste abordări, dar mai puţin”, a adăugat Vasile Blaga.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, le-a spus, într-o întâlnire, duminică, liderilor organizaţiilor judeţene PDL, că partidul nu intră „într-o discuţie” cu şeful statului şi că „singura reacţie fi va eventual de răspuns dacă preşedintele mai intervine brutal în competiţia internă”, afirmă surse PDL.

„Noi nu intrăm într-o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu, şi vom vorbi doar despre oamenii din PDL, ce trebuie făcut. Singura reacţie va fi, eventual, de răspuns dacă preşedintele mai intervine brutal în competiţia noastră internă. Noi nu ne-am dezis de parteneriatul cu Traian Băsescu şi am susţinut, în campania de referendum, statul de drept, în timp ce unii nu participau nici la dezbateri publice, nici la mitinguri”, a precizat Blaga, potrivit surselor citate.

Conducerea PDL s-a întâlnit, duminică seară, la sediul central al partidului, cu liderii organizaţiilor judeţene ale partidului, pentru ca preşedintele PDL, Vasile Blaga, să prezinte viziunea sa privind evoluţia PDL, unii participanţi la această reuniune considerând „incorecte” afirmaţiile preşedintelui Băsescu despre PDL, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse democrat-liberale.


loading...