Blaga: Tata Iliescu îl serveşte pe unul precum Crin Antonescu la micul dejun

Şeful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Craiova, că nu crede că liderul PNL, Crin Antonescu, va mai fi candidatul USL pentru alegerile prezidenţiale, întrucât în interiorul PSD există oameni care îl vor sabota.

RomaniaTV.net
08 iun. 2012, 12:38
Blaga: Tata Iliescu îl serveşte pe unul precum Crin Antonescu la micul dejun

Vasile Blaga a declarat, în cadrul unei întâlniri cu toţi candidaţii PDL pentru primăriile din judeţ şi pentru Consiliul Judeţean, că Ion Iliescu este în continuare un om important pentru PSD, atât de important încât poate să decidă soarta lui Crin Antonescu.

„Îl înţeleg, e nerăbdător, ştie că până în toamnă mai e mult, până în 2014 e şi mai mult şi nu o să mai fie nici măcar candidatul la Preşedinţie al USL, că acolo sunt meseriaşi care ştiu să mănânce oameni, acolo e tata Iliescu care îl serveşte pe unu’ cum e Crin Antonescu la micul dejun. Deci, mai e mult până în 2014″, a spus Blaga.

El a mai spus că nu e „greu deloc” să ajungi la astfel de concluzii, „ştiind istoria PSD”.

„Cu tot respectul pentru liberali, USL este noul nume al PSD, nu prea contează în guvernare. Dacă îmi spuneţi o singură, repet o singură, măsură propusă de un ministru liberal şi care stă în picioare, mi-o însuşesc”, a mai afirmat Vasile Blaga.

Vasile Blaga a făcut o vizită în patru localităţi din Dolj, apoi a avut o întâlnire cu toţi candidaţii, la Craiova.