Blaga: Vom pune bazele ca PDL să redevină principala forţă politică de centru dreapta

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă organizată la Brăila, că în această campanie electorală vor fi puse bazele redevenirii PDL ca principala forţă politică de centru-dreapta din România, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
04 mai 2014, 14:02
Blaga: Vom pune bazele ca PDL să redevină principala forţă politică de centru dreapta

‘Noi credem că în această campanie vom pune bazele redevenirii PDL ca principala forţă politică de centru-dreapta din România, care să ne permită să abordăm cu încredere alegerile prezidenţiale, pentru că, de departe, avem cel mai bun candidat. Avem cea mai harnică listă de candidaţi. Nu avem rude pe listă. O avem alături pe doamna Simona Drăghincescu de la Brăila, care în CLM a avut intervenţii de cinci ori mai multe decât alte celorlalţi consilieri locali la un loc’, a spus Blaga.

Şi preşedintele PDL Brăila, deputatul Alexandru Nazare, i-a mulţumit public Simonei Drăghincescu, consilier local independent care şi-a câştigat mandatul în 2012 cu 18.000 de voturi, pentru faptul că s-a alăturat echipei PDL şi a acceptat să candideze la europarlamentare pe listele acestui partid.

‘Îi mulţumesc Simonei Drăghincescu că a acceptat să se înscrie în partid şi să candideze pentru PDL. Nu vine alături de noi la bine, vine la greu. Împreună constituim acea echipă pe care am promis-o în campania electorală, că vom fi vocea opoziţiei şi vom vorbi despre tot ce nu merge în Brăila. Mulţumesc, Simona!’, a declarat Nazare.

Preşedintele PDL Vasile Blaga şi europarlamentarul Theodor Stolojan s-au aflat duminică în Brăila, unde au participat la întâlniri cu cetăţenii în Obor, Piaţa Mare şi oraşul Ianca.