BLESTEM într-o familie din Capitală. Copiii le-au murit în ACCIDENTE DIFERITE. Ultimul s-a ELECTROCUTAT VIDEO

Un adolescent de 17 ani a murit, luni seara, după ce s-a electrocutat în Gara Băneasa din Capitală. Băiatul se urcase pe un vagon de marfă pentru a se fotografia în timp ce făcea salturi, informează România TV. Pasiunea pentru acest sport, numit parkour, i-a adus însă sfârşitul.

29 apr. 2014, 06:05
BLESTEM într-o familie din Capitală. Copiii le-au murit în ACCIDENTE DIFERITE. Ultimul s-a ELECTROCUTAT VIDEO

Practicant al sportului urban parkour, tânărul şi-a dat întâlnire cu doi prieteni în apropiere de Gara Băneasa. Nu era pentru prima dată când venea aici pentru a face sărituri de pe trenuri. De această dată, s-a urcat pe un vagon de marfă şi i-a rugat pe ceilalţi adolescenţi să-i facă fotografii.

„S-a urcat pe tren, ne-a pus să facem o poză, când a sărit, a luat foc şi a explodat şi gata. A făcut o flamă mare, am căzut şi eu pe spate, n-am mai văzut nimic un minut”, a spus un băiat.

În momentul săriturii, băiatul a intrat în câmpul electric al liniei de înaltă tensiune. 27.000 de volţi i-au zguduit corpul.

„Un pacient de 17 ani, decedat prin electrocuţie, fire de înaltă tensiune, carbonizat”, a declarat Marius Bădescu, reprezentantul SMURD. 

Citește și Un elev din Turda s-a ELECTROCUTAT cu 27.000 de volţi în timpul orei de sport

Moartea adolescentului completează o statistică sumbră. În ultimele trei săptămâni, doi copii au murit şi cel puţin şase au suferit arsuri grave după ce s-au urcat pe vagoane şi s-au electrocutat.

Tragedia pentru părinţii tânărului este imensă, iar familia pare urmărită de un blestem, pentru că toţi cei trei copii au murit. Sora adolecentului a murit intoxicată cu monoxid de carbon când avea 12 ani, iar fratele a pierit şi el într-un accident de circulaţie.

Citeşte şi Un pescar a murit după ce a agăţat cu acul undiţei reţeaua de înaltă tensiune