Blestemul vrăjitoarelor împotriva corupţilor din România. Ritual magic cu inimă de bou, cap de cuc mort şi gheare de găină neagră VIDEO

Publicat: Joi, 12 Decembrie 2019 10:12 // Actualizat: Joi, 12 Decembrie 2019 10:15 // Sursa: romaniatv.net

Ritualurile şi tradiţia vrăjitoarelor din România au fost dintodeauna fascinante pentru lumea occidentală, marile publicaţii şi televiziuni, inclusiv CNN, realizând periodic reportajele din această lume mistică. De această dată, practica străveche este asociată unui fenomen cât se poate de actual, corupţia.

Mihaela Mincă este lidera vrăjitoarelor care luptă împotriva corupţiei. O face cu armele sale, pentagrame, lumânări, ace, descântece şi, bineînţeles, blesteme. Într-un reportaj Euronews difuzat în primăvara acestui an, ea spunea că lucrează la un „ritual în masă" înaintea alegerilor europarlamentare din 26 mai, pentru a „ilumina" minţile candidaţilor, astfel încât politicienii să adopte cele mai bune măsuri pentru români odată ajunşi în Parlamentul European. „Pregătim o substanţă foarte puternică pentru 26 mai, pe care fiicele mele o vor arunca asupra clădirii Guvernului României", spunea atunci Mihaela Mincă.

Acum ea este subiectul unui nou reportaj amplu, realizat de Vice.ro, care îi dezvăluie în amănunt practicile. "Am luat o asemenea decizie, să arunc o vrajă de magie neagră asupra lor, deoarece corupţia este foarte mare. S-a distrus această ţară, au distrus foarte mult", îşi justifică vrăjitoarea demersul. "Sunt mulţi politicieni care au rămas impotenţi şi au venit la mine de le-am dezlegat. Marea probelemă la politiceni e impotenţa, să ştiţi. Şi beţia", mai dezvăluie ea.

Citeşte şi Cele mai bune vrăjitoarele din Rusia s-au reunit pentru a-l sprijini pe Vladimir Putin. Au format Cercul Puterii în jurul său VIDEO

Vrăjitoarea a fost ajutată în ritualul său de trei vraci, iar ca "accesorii" a folosit o inimă de bou, o creastă de mort, scoici primite de la un vraci din Los Angeles şi capre negre. "Prin aceste două animale vom invoca spiritul diavolului", spune Mihaela Mincă. Între politicienii asupra cărora s-a abătut blestemul vrăjitoarei s-au aflat Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă. Ea a făcut şi o poţiune pe care a împrăştiat-o în preajma Palatului Parlamentului şi care îi va afecta pe corupţi şi cei care vor să facă rău României. "S-a pus în sticla asta pământ de la nouă morminte de mort, cap de cuc mort şi gheare de găină neagră", dezvăluie ea.

Reportajul complet, în materialul video de mai jos:

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7792
RON
18 Jan
noapte -1 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H