BLESTEMUL PĂPUŞII ABANDONATE care urmăreşte pe oricine se uită în ochii ei: Oamenii fug din calea jucăriei

Un incident bizar, relatat recent pe internet, a speriat locuitorii unui oraş din Singapore. În centrul poveştii se află o păpuşă ce pare a fi blestemată, mulţi oameni declarând că se mişcă singură. Localnicii susţin că oricine se uită în ochii ei este urmărit pentru tot restul vieţii.

19 iun. 2014, 16:09

Jucăria a fost găsită pe o stradă, lângă un copac, având legată la ochi o panglică cu un înscris în limba arabă ce înseamnă „în numele Domnului”. Numeroase persoane spun că ar fi vorba de un act de magie neagră, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi O mamă trăieşte CLIPE de GROAZĂ după descoperirea făcută într-o PĂPUŞĂ a fetiţei sale de opt ani

Păpuşa înfricoşătoare, desprinsă parcă din filmele de groază, a reuşit să sperie mii de oameni. Astfel, se spune că jucăria are darul vorbirii şi vocea unei femei adulte şi că se deplasează singură pe timpul nopţii. Mai mult, dacă este aruncată în stradă ea se poate întoarce. Ce e şi mai ciudat e faptul că ea dispare brusc şi reapare într-un loc diferit, iar nimeni nu ştie cum se întâmplă asta.

Citeşte şi Corpul unui extraterestru, descoperit pe o plajă din Marea Britanie

Probabil cel mai bizar lucru legat de aceast incident este faptul că în ziua în care a fost găsită jucăria, un bărbat care locuia în apropiere locului respectiv s-a sinucis. Terifiaţi de această poveste, multor locuitori le este frică să iasă pe stradă după lăsarea serii.

Cu toate acestea, internautul care a postat aceste imagini şi informaţii pe Reddit spune că nimic din ce s-a întâmplat nu poate fi demonstrat ştiinţific, acestea fiind doar zvonurile care circulă în oraşul respectiv.