Bloc de birouri, ridicat în curtea unei şcoli din Bucureşti. Patronul este un fost primar, aflat în închisoare VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Publicat: Miercuri, 09 August 2017 17:55 // Actualizat: Miercuri, 09 August 2017 18:01 // Sursa: romaniatv.net

Un bloc de birouri a fost ridicat în curtea unei şcoli din cartierul Militari. Deşi pe plăcuţa de la intrarea în şantier scrie că imobilul va avea patru etaje, din exces de zel muncitorii l-au terminat deja şi pe al cincilea. Localnicii spun că blocul este al fostului primar Poteraş, actualmente puşcăriaş, iar retrocedarea cu cântec s-a petrecut chiar în mandatul lui. Directorul şcolii susţine că terenul a fost pierdut în instanţă din neglijenţă şi rezumă sec: "O cloacă nenorocită! Nişte scursuri!". Materialul a fost filmat de jurnaliştii România TV cu camera ascunsă.

Curtea Şcolii Generale nr. 156 de pe strada Dealul Ţugulea a fost ciuntită pentru a face loc unui bloc de birouri. Nimeni nu se miră cum a fost posibil pentru că toţi localnicii ştiu cine e proprietarul imobilului.

"La mafioţi se poate. E a primarului, a lui Poteraş. Când a luat terenul de aici, a făcut magazinul, a luat şi terenul de la şcoală. Tot al lui e. Sunt mână-n mână mafioţii ăştia", a spus un localnic.

Directorul şcolii spune că atunci când a fost numit în funcţie era deja târziu, procesul fiind practic pierdut de fosta conducere.

"O cloacă nenorocită, nişte scursuri. La fiecare instanţă la care a fost, nu a fost reprezentată de nimeni şcoala. De Inspectorat, de Minister, de Primărie... nimeni, nimeni. Pământul e luat în 2007. Cumpărat! Câştigat în instanţă! E o întreagă nebunie. A fost luat cu 400.000 de euro, a fost revândut cu 200. Toate astea, retrocedările astea. Cum a găsit o bucăţică... pac! Ce se face acum e un fel de jaf", a spus directorul şcolii.

Muncitorii care robotesc pe schele n-au salopete şi nici căşti de protecţie. Când văd că sunt filmaţi se ascund. Cei care ies din când în când din şantier spun că nu-i mai sperie controalele.

Citeşte şi Cristian Poteraş, fostul primar al Sectorului 6, condamnat la 8 ani de închisoare cu EXECUTARE

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8378
RON
06 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H