Bloc de birouri, ridicat în curtea unei şcoli din Bucureşti. Patronul este un fost primar, aflat în închisoare VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Un bloc de birouri a fost ridicat în curtea unei şcoli din cartierul Militari. Deşi pe plăcuţa de la intrarea în şantier scrie că imobilul va avea patru etaje, din exces de zel muncitorii l-au terminat deja şi pe al cincilea. Localnicii spun că blocul este al fostului primar Poteraş, actualmente puşcăriaş, iar retrocedarea cu cântec s-a petrecut chiar în mandatul lui. Directorul şcolii susţine că terenul a fost pierdut în instanţă din neglijenţă şi rezumă sec: "O cloacă nenorocită! Nişte scursuri!". Materialul a fost filmat de jurnaliştii România TV cu camera ascunsă.

09 aug. 2017, 14:55
Bloc de birouri, ridicat în curtea unei şcoli din Bucureşti. Patronul este un fost primar, aflat în închisoare VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Curtea Şcolii Generale nr. 156 de pe strada Dealul Ţugulea a fost ciuntită pentru a face loc unui bloc de birouri. Nimeni nu se miră cum a fost posibil pentru că toţi localnicii ştiu cine e proprietarul imobilului.

La mafioţi se poate. E a primarului, a lui Poteraş. Când a luat terenul de aici, a făcut magazinul, a luat şi terenul de la şcoală. Tot al lui e. Sunt mână-n mână mafioţii ăştia„, a spus un localnic.

Directorul şcolii spune că atunci când a fost numit în funcţie era deja târziu, procesul fiind practic pierdut de fosta conducere.

O cloacă nenorocită, nişte scursuri. La fiecare instanţă la care a fost, nu a fost reprezentată de nimeni şcoala. De Inspectorat, de Minister, de Primărie… nimeni, nimeni. Pământul e luat în 2007. Cumpărat! Câştigat în instanţă! E o întreagă nebunie. A fost luat cu 400.000 de euro, a fost revândut cu 200. Toate astea, retrocedările astea. Cum a găsit o bucăţică… pac! Ce se face acum e un fel de jaf„, a spus directorul şcolii.

Muncitorii care robotesc pe schele n-au salopete şi nici căşti de protecţie. Când văd că sunt filmaţi se ascund. Cei care ies din când în când din şantier spun că nu-i mai sperie controalele.

Citeşte şi Cristian Poteraş, fostul primar al Sectorului 6, condamnat la 8 ani de închisoare cu EXECUTARE