Bloggeriţa Gabby Petito a fost găsită moartă, într-o pădure. Cea supranumită şi „fiica Americii” avea 22 de ani

Bloggeriţa Gabby Petito a fost găsită moartă, în statul american Wyoming, într-o pădure. Până la sfârşitul lunii august, urmele vedetei, în vârstă de 22 de ani, erau pierdute. Mai întâi a fost găsit un cadavru, apoi a venit confirmarea de la FBI.

20 sept. 2021, 20:44
Bloggeriţa Gabby Petito a fost găsită moartă, într-o pădure. Cea supranumită şi „fiica Americii” avea 22 de ani
Bloggeriţa Gabby Petito a fost găsită moartă

Bloggeriţa

Gabby Petito a fost găsită moartă. Vedeta a dispărut în timp ce era în excursie cu iubitul ei, Brian Laundrie. Povestea fetei, supranumită de presa locală „fiica Americii”, a ţinut întreaga ţară cu sufletul la gură.

Identificarea criminalistică nu a fost finalizată 100% pentru a confirma că am găsit-o pe Gabby, dar familia ei a fost informată”, au spus, într-o conferinţă de presă, cei de la FBI.

Citeşte şi: Bloggeriţă antivaccin, interzisă pe Instagram după ce a lins un cărucior în supermarket. Videoclipul a făcut furori pe reţelele de socializare – VIDEO

Bloggeriţa Gabby Petito a fost găsită moartă

Cauzele morţii nu sunt cunoscute deocamdată. Anchetatorii se concentrează asupra iubitului, Brian, dispărut de marţea trecută. Tânărul le-a spus părinţilor că se află în Florida. În momentul de faţă, poliţia consideră că acesta e „o persoană de interes în anchetă”, dar nu este acuzat de nicio infracţiune.

Cuplul a plecat în iulie într-o excursie care urma să dureze 4 luni, împărtăşind pe conturile de socializare tot ceea ce făcea.

Pe 1 septembrie, Brian s-a întors singur acasă, în North Port, Florida. Apoi, pe 11 septembrie, familia fetei, care locuieşte în New York, a raportat-o ​​dispărută.

Tânărul de 23 de ani nu le-a furnizat anchetatorilor nicio informaţie. „Brian refuză să ne spună unde a văzut-o ultima dată pe Gabby sau să ne explice de ce a lăsat-o singură la întoarcere cu camperul”, a spus familia tinerei, potrivit Aleph News.