O bloggeriţă a fost ucisă de soţul ei. După ce a strangulat-o, a ascuns trupul în pădure

O bloggeriţă din Rusia a fost ucisă de soţul ei. Bărbatul a fost condamnat la opt ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de uciderea partenerei sale de viață, au anunțat, joi, autoritățile ruse.

09 sept. 2021, 17:52
O bloggeriţă a fost ucisă de soţul ei. După ce a strangulat-o, a ascuns trupul în pădure
O bloggeriţă a fost ucisă de soţul ei

O bloggeriţă a fost ucisă de soţul ei. Kristina Zuravleva avea 28 de ani şi era cunoscută pe Instagram, unde posta imagini glamour. În luna aprilie, a fost găsită moartă într-o pădure din apropierea orașului Ekaterinburg, al patrulea ca mărime în Rusia.

O bloggeriţă a fost ucisă de soţul ei

Soțul ei, Dmitry Zuravlev, care o dăduse dispărută, a mărturisit că a ucis-o câteva săptămâni mai târziu, într-un mod barbar. „A strangulat-o cu ură în timpul unui scandal domestic”, potrivit Comitetului de Anchetă, apoi a ascuns trupul în pădure.

Câteva zile mai târziu, în noaptea de 9 aprilie, inculpatul a ascuns corpul într-o zonă de pădure. Pe 16 aprilie, corpul a fost găsit accidental de un cetățean care a anunțat descoperirea teribilă la poliție”, se mai spune în comunicat, potrivit The Moscow Times, citat de Stirileprotv.ro.

Citeşte şi: Bloggeriţa cu „boyfriendul amendat pentru un chiştoc” a fost hărţuită de un livrator Glovo. Care este poziţia companiei

Bloggeriţă, interzisă pe Instagram după ce a lins un cărucior în supermarket

Jodie Meschuk, o bloggeriţă cunoscută pentru opiniile sale împotriva vaccinului anti-Covid19, s-a filmat în timp ce a lins căruciorul de la supermarket, dar şi alte obiecte din magazin.

Meschuk a postat clipul pe Instagram, acolo unde avea o pagină cu peste 20.000 de urmăritori. Ulterior, cei de la Facebook i-au şters contul pentru că a încălcat politicile privind Covid-19 şi vaccinarea.

Într-un clip de 20 de secunde, Meschuk a lins căruciorul de la supermarket, mânerul uşii şi alte produse din magazin.

Germenii întăresc sistemul imunitar, expunerea la germeni creează mijloace de apărare împotriva astmului şi alergiilor. Microbii ajută la digestie”, a scris bloggeriţa pe Instagram, potrivit sursei menţionate.

Meschuk a postat clipul pe pagina sa de Instagram cu peste 17.000 de urmaritori, iar de acolo, imaginile revoltatoare au ajuns pe toate retelele sociale, distribuite de internautii care au criticat-o pentru gestul ei, scrie DailyMail.


loading...