Blonda acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu Andone s-a schimbat. Cum arată şi cu ce se ocupă acum VIDEO

"Te-ai fu**t cu Andone?", "iesi acasa", "am aflat ceva despre tine" sunt replici care provin din primul filmulet viral din Romania. Clipul in care un tanar isi ia la palme iubita care l-a inselat ar fi putut face parte usor dintr-un film de comedie.

07 ian. 2015, 08:47

Dincolo de penibilul situatiei si al replicilor folosite se ascunde o poveste pe care cei trei protagonisti nu au reusit sa o tina ascunsa, scrie cancan.ro. Filmuletul care a fost urcat pe Youtube la doi dupa lansarea site-ului, adica in 2007, a reusit sa stranga 2.3 milioane de vizualizari. Au urmat preluari pe toate platformele video din Romania care au generat un trafic urias, imposibil de calculat, memeuri si poze amuzante care s-au raspandit mai tarziu si pe Facebook. 

Citeşte şi Jihadul neghiobilor. Un membru ISIS îşi devoala poziţia prin postări pe Twitter

Foarte multa lume a fost interesata sa afle cine e Andone, daca e adevarat ca blondina si-a inselat iubitul sau ce s-a ales de protagonistii acestei scene. Protagonista filmuleţului se numeşte Ramona F. locuieste in Bucuresti si marele ei noroc a fost legat de faptul ca filmuletul a devenit viral abia dupa cativa ani de la postare, timp in care a crescut si s-a maturizat.

Citeşte şi Gangnam Style a lui PSY a „STRICAT” Youtube-ul VIDEO

Intamplarea cu pricina a avut loc pe cand tanara, acum in varsta de 25 de ani, era in scoala generala. Pentru a nu fi recunoscuta, Ramona F. si-a schimbat culoarea parului si si-a facut un piercing in nas. Tanara a terminat Facultatea de Stiinte Economice de la o universitate particulara din Bucuresti si si-a gasit un loc de munca stabil in domeniul consultantei.