„Blonda lui Scărlătescu” a pierdut sarcina, după ce a fost operată de cancer: „Din păcate, i s-a oprit inimioara”

Maria Andria sau "Blonda lui Scărlătescu", aşa cum i se mai spune în showbiz, a pierdut sarcina la câteva luni după ce s-a operat de cancer. Anul trecut a fost unul extrem de greu pentru cântăreaţă. A fost diagnosticată cu o maladie gravă, pentru care a suferit o intervenție chirurgicală dificilă.

26 mai 2021, 09:23
„Blonda lui Scărlătescu” a pierdut sarcina, după ce a fost operată de cancer: „Din păcate, i s-a oprit inimioara”
"Blonda lui Scărlătescu" a pierdut sarcina

„Blonda lui Scărlătescu” a pierdut sarcina, după ce a fost operată de cancer. ”Am fost la mai mulți doctori și au văzut că sunt bolnavă… Eu știam că sunt bolnavă, dar depuneam eforturi să pot să ies la televizor, să fac lumea să zâmbească, știu că există oameni care se simt foarte bine atunci când mă văd.

Când am aflat că sunt așa bolnavă, m-am panicat foarte rău și l-am întrebat pe doctor cum o să fac operația. Mi-a explicat cum o să fie și l-am rugat să facă tot ce poate să iasă bine, pentru că vreau să trăiesc, nu vreau să mor și nici să-mi pierd vocea, adică să nu mai pot să vorbesc sau să cânt”, a povestit Maria Andria într-un vlog.

Din fericire, operația a decurs bine, iar Maria a trecut cu bine prin această încercare.

Citeşte şi: Cutremurător! Vedeta are o tumoră la gât. Dezvăluiri în lacrimi: „Şi mama a avut cancer. Îmi este foarte frică”

„Blonda lui Scărlătescu” a pierdut sarcina

Câteva luni mai târziu, solista avea să afle că este însărcinată și că urmează să devină mămică. Din nefericire, Maria Andria a pierdut sarcina la câteva săptămâni după ce a anunțat că este însărcinată. La scurt timp, s-a despărţit de iubit.

Din păcate, i s-a oprit inimioara și acolo s-a întâmplat totul. Eu, înainte să aflu că am rămas însărcinată, am luat medicamente, poate și din cauza asta s-a întâmplat. Dacă vrea Dumnnezeu, poate o să mai rămân însărcinată, eu vreau mulți copii”, a mai povestit tânăra.

Maria Andria a povestit că nu s-a întâmplat nimic mai mult decât un sărut între ea şi Cătălin Scărlătescu. ”Eu eram îndrăgostită de un român, cu omul ăla nu a mers, acum nu mai avem nici o legătură. Eu sunt o persoană, și nu mi-e rușine s-o zic… Eu, dacă vreau să uit un bărbat definitiv, o să prefer să am un altul să pot să-l uit.

Dacă stau singură, sufletul mă doare. Și l-am văzut pe domnul Cătălin, am stat de vorbă, am băut un pahar de vin și după aia s-a întâmplat chestia aia cu pupatul. Nu era ceva rău, eu nu am nimic cu domnul ăsta”, a declarat solista.