Blonda lui Tuncay Ozturk, bătută, desfigurată şi lăsată într-o baltă de sânge la ieşirea din club FOTO

A devenit cunoscută în presă ca fiind "blonda lui Tuncay Ozturk", tânăra bănuită că i-a spart familia Andreei Marin, dar puţini ştiu că Sandra a apărut la TV cu mult timp înainte să ajungă la braţul fizioterapeutului turc. Tânăra, despre care Andreea Marin spunea că este un "copil delicios", a ajuns cunoscută după ce a fost bătută şi desfigurată, în timp ce părăsea un club din Bucureşti. La scurt timp de la incident şi-a făcut povestea cunoscută la TV şi a suferit o operaţie estetică la nas.

27 oct. 2016, 11:41

Blonda Sandra a trăit drama vieţii într-o noapte când părăsea un club din Bucureşti, împreună cu o prietenă, scrie spynews.ro. Atunci a fost acostată de un individ care a lovit-o cu piciorul în faţa şi a lăsat-o într-o baltă de sânge.

Citeşte şi Andreea Marin, suparată foc. „ATENŢIE! RECLAMĂ FALSĂ!”

„Eram cu prietena mea şi asteptam sa vina taxiul. Individul asta a venit si s-a luat de ea, o intreba de ce poarta peruca, o intreba daca are cancer. Eu doar i-am zis sa ne lase in pace, iar el s-a enervat. M-a impins si apoi m-a lovit cu piciorul in fata. Imediat a fugit”, povestea Sandra cu lacrimi în ochi şi nasul bandajat.

Citeşte şi O BLONDĂ SEXY, motivul divorţului dintre Andreea Marin şi Tuncay Ozturk. Cine este cea care i-a spart casa vedetei TV FOTO

La scurt timp de la incident a primit de la medicul estetician un nas nou nouţ şi a ajuns să fie surprinsă petrecând tot mai mult timp în compania lui Tuncay Ozturk. Suspectul a fost surprins intr-un RATB!