BMW înghițit de valurile mării, după ce un șofer a parcat mașina pe plajă: „Nu poți parca acolo, amice”

Un șofer de BMW și-a parcat decapotabila pe o plajă și mașina a fost luată, la scurt timp, de valurile mării.

29 mai 2023, 16:28
BMW înghițit de valurile mării, după ce un șofer a parcat mașina pe plajă: „Nu poți parca acolo, amice”
BMW înghițit de valurile mării

Un șofer de BMW a rămas fără mașină, după ce a parcat pe plajă, iar autoturismul a fost înghițit de valuri. Momentul a fost surprins într-un videoclip, care arată vehiculul luat de ape și dus în larg. Mașina era parcată pe plaja Trevaunance din St Agnes, Cornwall, Marea Britanie.

Citește și: Pe culmile inconștienței! O șoferiță s-a urcat la volanul unui BMW cu bebelușul în brațe, pe DN1: „Doamne ferește! Mi se pare atât de trist și iresponsabil”

Mașina marca BMW a fost dusă la o distanță destul de mare, ceea ce înseamnă că probabil modelul care costă 100.000 de lire sterline nu va mai putea fi utilizat după ce a fost scos din apă.

La fața locului a fost chemată garda de coastă pentru a inspecta autovehiculul și pentru a verifica dacă se află cineva în mașină. Proprietarul nu a putut fi identificat la momentul în care mașina a fost scoasă din mare. Autoritățile au avut nevoie de două ore pentru a scoate mașina din apă.

„Am rămas la fața locului în timp ce s-au făcut eforturi de recuperare și vehiculul a fost în cele din urmă scos”, a scris echipa de căutare pe pagina oficială de Facebook.

Citește și: Cum a blocat un șofer de BMW mijlocul Bucureștiului. Din cauza acestuia s-a format o coadă de 2 kilometri

La postarea acestora au comentat mai mulți oameni, mulți dintre aceștia spunând că șoferul ar trebui să fie amendat, pe când alții s-au amuzat pe seama situației.

„Ar trebui să fie amendat”/„Nu poți parca acolo, amice”, au scris unii dintre aceștia.