Pe culmile inconștienței! O șoferiță s-a urcat la volanul unui BMW cu bebelușul în brațe, pe DN1: „Doamne ferește! Mi se pare atât de trist și iresponsabil”

Inconștiența la volan trece la alt nivel. O șoferiță s-a urcat la volanul unui BMW cu bebelușul în brațe și a fost văzutăă în timp ce conducea așa pe DN1.

11 mai 2023, 17:09
Pe culmile inconștienței! O șoferiță s-a urcat la volanul unui BMW cu bebelușul în brațe, pe DN1: „Doamne ferește! Mi se pare atât de trist și iresponsabil”

O șoferiță a fost surprinsă cu bebelușul în brațe, pe DN1, de un alt participant la trafic, iar imaginile au ajuns pe internet.

„Doar pentru că ai un copil, nu te califică să fii părinte. Vă rog io, ziceți-mi că e un bebe de jucărie. Loc: DN1, viteză 70km/ h. După ce duamna s-a simțit pozată, a început să croșeteze nervos traficul, cu frânările și bruscările aferente”, a scris bărbatul în descrierea fotografiilor.

Citește și O şoferiţă beată a lovit mortal doi oameni. A început să râdă şi să cânte când poliţiştii îi făceau testul de alcoolemie

Cei care au văzut imaginile s-au declarat revoltați de situație și nu au spus că nu le vină să creadă că așa ceva a fost posibil.

  • „Sper că ai sunat la 112! Efectiv simt furie când văd astfel de părinți fără gram de responsabilitate față de propriii copii. Incredibil.”
  • „No comment…. E plin de astfel de mămici iresponsabile.”

O șoferiță s-a urcat la volanul unui BMW cu bebelușul în brațe, pe DN1: „Doamne ferește! Mi se pare atât de trist și iresponsabil”

Printre cei care au comentat a existat și o doamnă care i-a luat apărarea femeii de la volan.

„Doamne, ce de critici aici, majoritatea din partea bărbaților de parcă stați voi 24/ 24 cu un copil în primele luni de viață. Îi cunoașteți povestea? Aveți idee oare prin ce trece o femeie de recurge la astfel de lucruri? Eu aș încerca să o ajut nu să stau să fac poze. Poate avea o urgență medicală…ea sau copilul, din cauza unora care nu întind o mână, a încercat să se descurce singură, că așa fac mamele. Când mai vedeți astfel de situații, mai bine va oferiți să ajutați, fie cu transportul fie cu o soluție, încât mămica să nu meargă la volan cu copilul. Nu mai fiți așa răi”, a spus ea.

Citește și Imagini ireale cu o mașină care a ajuns în ocean, după ce șoferița a urmat direcțiile indicate de GPS

„E iresponsabilă”, au constatat cei mai mulți dintre cei care au comentat.

  • „Dacă avea urgență medicală, sună la Ambulanță, nu pleca cu el în brațe și punea frâne inutile. Hai să lăsăm chestiile astea, „vai ce chinuită e ea că mama”. O fi, toată lumea e chinuită de ceva, dar nu se plânge toată ziua în stânga și în dreapta. Sunt expirate… Tot respectul pentru mame, tot respectul pentru tați, tot respectul pentru doctori, tot respectul pentru bunici, tot respectul pentru femei bărbați, etc, dar 0 respect pentru cei care se vaită că vai Doamne, noi facem totul și voi restul nu faceți nimic.Persoana respectivă e iresponsabilă și pune în pericol nu doar viața copilului, ci și pe a celorlalți participanți la trafic. Atât… Lasă-ne cu laudele tale, că nu ai tu cui să le spui.”
  • „Trebuia să suni la poliție îi dădeai nr de mașină, îi spuneai direcția și aveau ei grijă ca data viitoare să nu se mai întâmple asta”.
  • „Chiar mai periculoasă este practicarea ciclismului de copii pe drumurile publice (cum ar fi DN1), chiar dacă sunt însoțiți de adulți: ei nu au instincte dezvoltate pentru a se proteja de trafic (în general au o problemă cu asta foarte mulți cicliști care nu posedă permis, darămite copiii). Dar, ce să facem: ipocrizia ne copleșește și ne-am obișnuit să conviețuim cu ea.””Să zici merci că nu avea şi telefonul în mână.”
  • „Din păcate, asta se întâmplă pentru că poliția rutieră nu mai supraveghează de mult traficul și participanții la trafic, singurul lor scop fiind să țină cale deschisă politicienilor și coloanelor oficiale. Când nu fac asta, se odihnesc pe la umbră ascunși pe străduțe înfundate.”
  • „Doamne ferestre. Absolut nicio scuză nu poate fi valabilă în acest caz. Mi se pare atât de trist și iresponsabil că în ziua de azi când există atâtea informații și dovezi, un părinte să facă așa ceva. Mi se întâmplă frecvent să îi văd ținuți pe scaunul din dreapta, dar așa ceva nu am mai văzut.”
  • „Frate eu am dat peste una d’asta (că numai mamă nu e) care îl alăpta de la sân efectiv, la semafor în Victoriei. Mi s-a părut incredibil. M-am dus instant la echipajul din piață și le-am spus. S-au dus după ea, a fost oprită, dar sfârșitul nu îl știu”.