Boala cruntă cu care a fost diagnosticat Leon, fiul lui Kamara. Artistul luptă la Survivor ca să strângă bani de operație

Kamara a intrat în competiția Survivor în echipa Faimoșilor și se luptă să câștige marele premiu. Artistul are o motivație serioasă, și anume fiul său, și e dispus să facă orice fel de sacrificii e nevoie pentru familia lui.

17 ian. 2023, 21:13
Boala cruntă cu care a fost diagnosticat Leon, fiul lui Kamara. Artistul luptă la Survivor ca să strângă bani de operație

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Leon se confruntă cu probleme de sănătate. Fiul lui Kamara a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică și a trecut prin șapte operații, de-a lungul timpului. Ultima a fost în septembrie 2021 la Barcelona. Totuși, Leon mai are de făcut zece intervenții chirurgicale până la vârsta majoratului, însă sunt extrem de costisitoare. Tocmai de aceea Kamara se luptă să ajungă cât mai departe în competiție, până la final, și să câștige marele premiu.

„Am venit la Survivor să lupt pentru Leon, el este cel care mă motivează să fiu prezent în acest show, îmi dă o putere extraordinară. Asta, plus determinarea pe care o am din naștere de a duce lucrurile până la capăt, fac din mine un adversar redutabil pentru oricine. Trup și suflet pentru Leon!”, a declarat Kamara pentru ciao.ro.

Citește și Survivor România 2023. S-a aflat adevăratul motiv pentru care Gheboasă a fugit din Dominicană: „Nu mă mai ascund acum”

Leon își dorește să se facă bine și are încredere că tatăl lui va face tot ce-i stă în putință pentru ca acest lucru să se întâmple.

„M-a ținut de mână când vorbeam cu el și s-a ridicat. Nu poate singur să se ridice în picioare, s-a dezechilibrat, încă lucrăm la asta, stăm în poziția cavalerului deocamdată. Îl susținem, îl motivăm, atât eu, cât și mămica lui și, sperăm noi, să vină și momentul în care să se ridice singur și pe picioarele lui și să pornească.

Mai e de lucru, mai e mult de lucru, chiar acum suntem la Timișoara, la centru, la recuperare intensivă, acolo unde a fost evaluat atât de unul dintre cei mai buni specialiști din Europa și după acea evaluare a continuat tratamentul de zi cu zi aici, cu tot ce i s-a recomandat, cu kinetoterapie, progresăm, e muncitor”, spunea Kamara, în urmă cu ceva timp.

Citește și Drama prin care trece cu fiul lui Kamara! Cine este vinovat pentru problemele lui Leon: „A nenorocit alte șapte sarcini!” VIDEO