Drama prin care trece cu fiul lui Kamara! Cine este vinovat pentru problemele lui Leon: „A nenorocit alte șapte sarcini!” VIDEO

Kamara a decis să rupă tăcerea despre cauza problemelor de sănătate ale fiului său, Leon. Copilul ajuns acum la vârsta de 7 ani s-a născut cu tetrapareză spastică, o formă gravă de paralizie cerebrală.

26 ian. 2022, 15:49
Drama prin care trece cu fiul lui Kamara! Cine este vinovat pentru problemele lui Leon: „A nenorocit alte șapte sarcini!” VIDEO

Drama prin care trece cu fiul lui Kamara! Artistul a povestit în detaliu cum au început toate problemele pentru fiul său, iar dezvăluirile sunt tulburătoare!

Drama prin care trece cu fiul lui Kamara! Cine este vinovat pentru problemele lui Leon: „A nenorocit alte șapte sarcini!”

Kamara a fost invitat în emisiunea „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, unde a dezvăluit cine este vinovat pentru toată această situație. „Medicul care trebuia să aibă grijă de Oana, dar nu a avut. O dată a obligat-o să nască natural, i-au făcut o injecție în acest sens ca să poată avea dilatare. Nu a ascultat-o când a spus că vrea cezariană, cum era nevoie. Au văzut-o micuță și au lăsat-o să nască cu moașa. Hai să zicem, mulțumim lui Dumnezeu, că nu a avut o problemă pe timpul nașterii, însă, la 8 luni fiind, nu l-au băgat în incubator, l-au lăsat afară. Ăsta mi s-a părut un gest total iresponsabil”, a declarat Kamara.

Fiul lui Kamara a fost operat din nou la Barcelona. Artistul, primele declarații: „Leon e puternic, e voios, un copil care luptă și noi luptăm altături de el”

„Acel medic a nenorocit alte șapte sarcini cu nouă copii, pentru că două erau cu gemeni, în aceeași noapte și nu a semnat niciun act și a dispărut, nici nu știu cine e. A semnat șeful secției a doua zi. I-au dat nota 9 și la 6 ore de la naștere l-au hrănit cu un biberon și aveam să descopăr că de fapt ei hrăneau cu o gaură foarte mare în tetină. Îi dădeau pe gât ca să mănânce mai repede, iar el, lucru pe care nu știu cum de nu l-au văzut, avea un reflux gastro-esofagian. Când a luat laptele din tetina aia atât de mare, a tras pe partea cealaltă și a făcut un stop cardio-respirator. Și de aici problemele lui din ziua de azi”, a adăugat artistul.

Kamara, film emoţionant cu fiul său. Cum se simte micuţul Leon după prima operaţie în Turcia VIDEO

Kamara și fosta lui soție, Oana, s-au despărțit la ceva timp după ce au aflat de problemele de sănătate cu care se confruntă fiul lor. „A contat foarte mult povestea asta pentru că ne-a făcut să ne focusăm mai mult pe Leon și nu mai eram atenți la noi. Faptul că nu mai existăm noi doi, ci noi trei. Cumva, pe aceste palier, am greșit în egală măsură și ne-am îndepărtat. Toată această poveste ne-a adus la divorț, pentru că eu trăgeam tare să fac rost de bani, ea trăgea tare să aibă grijă de Leon acasă. Lucrurile s-au rupt încetișor, dar sigur. Timpul a trecut și am reușit să trecem peste acele momente și noi, într-atât încât astăzi, probabil, cumva, ne înțelegem mai bine, ca prieteni”, a mărturisit Kamara.