Survivor România 2023. S-a aflat adevăratul motiv pentru care Gheboasă a fugit din Dominicană: „Nu mă mai ascund acum”

Gheboasă a spus tot adevărul. Ce l-a determinat să plece de la Survivor România după doar o săptămână petrecută în Dominicană.

16 ian. 2023, 10:54
Survivor România 2023. S-a aflat adevăratul motiv pentru care Gheboasă a fugit din Dominicană: „Nu mă mai ascund acum”
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Gheboasă a dezertat

Gheboasă a uimit și contrariat publicul când a cerut să plece acasă după doar o săptămână de Survivor. Pentru că a fost votat să rămână, s-a revoltat și a părăsit, oricum, emisiunea. Acum, artistul a explicat de ce a luat această decizie controversată, dar fanii l-au taxat deja pe reţele, iar ProTv îl va taxa la onorariu.

Gheboasă părea un concurent de temut la Survivor România 2023. Pentru că a crescut în Șerpărie, un cartier rău famat din Târgoviște și a îndurat numeroase orori, părea că nimic nu-l mai poate speria.

În ediția emisiunii difuzată pe 10 ianuarie, Gheboasă și-a cerut eliminarea de la „Survivor” 2023 în lacrimi. Îi ducea dorul soției, Luiza, cu care vrea neapărat să aibă un copil. Ulterior, deși publicul nu l-a votat să meargă acasă, el a plecat din emisiune.

A explicat că duce dorul familiei, că acasă, în România, e pe val în muzică și nu poate pierde timpul în competiție. Recent, pe TikTok, el a explicat că și condițiile dure din jungla din Republica Dominicană l-au împins să abandoneze concursul.

Gheboasă a trăit o adevărată dramă. Artistul a făcut dezvăluiri cutremurătoare din copilărie: „Am fost în plasament, tata era la pușcărie, iar mama nu m-a vrut niciodată”
Am fugit din emisiune. Eu știam că dacă după emisiune, după consiliu, mă trimiteau iar în junglă, nu puteam să mă duc iar în junglă. Păi, nu mâncam nimic, frate. Stăteam pe acolo pe jos și nu mâncam nimic.

Erau acolo păianjeni. Mamă, m-a mușcat un păianjen de ureche, dar m-a stors doctora aia. Uite ce perciuni am, zici că sunt Elvis Presley. Foarte greu cu insectele alea acolo, cu mediul ăla de-a acolo”, a povestit Gheboasă pe TikTok.

Gheboasă, bun de plată după ce a părăsit competiţia „Survivor România”. Suma pe care trapperul ar trebui să o plătească pentru „noncombat” l-ar putea arde la buzunare

„Trebuia să ne facem nevoile spate în spate. Eu îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan sau cu Vica. Mi-era și rușine. (…) Vorbesc pe față și nu mă mai ascund acum.

Ne făceam nevoile unii lângă alții, miroseam toți… Ce naiba vreți să vă mai zic? Nu puteam să mă obișnuiesc. De abia am prins și eu o lună, două, trei, patru de confort, să trăiesc și eu mai bine. Pentru că eu toată viața am trăit Survivor, ați înnebunit la cap? Și acum când am mâncat și eu o felie de cozonac, am dat iar de Survivor? Nu mi-a convenit și am plecat de acolo. Aia e. Știu că dăunează la imaginea mea”, a mai explicat Gheboasă.

Cine e Gheboasă

Gheboasă sau Gavriș Gabriel, pe numele lui real, are 21 de ani și e artist. Acesta s-a născut în Târgoviște, dar trăiește în București și s-a făcut remarcat datorită unei melodii lansate la jumătatea anului 2022, piesă al cărei videoclip a adunat până în prezent pe YouTube 12 milioane de vizualizări. Gheboasă cântă și alături de Bogdan de la Ploiești și Lil Cagula melodia „Dacă n-ai bani”, care a fost numărul 1 în trending și are până la ora actuală peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube, scrie protv.ro.

Reacția lui Gheboasă după ce a părăsit Survivor România: „Îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan!”

Surpriză în EXIL! Cine sunt cei doi concurenți noi Survivor România

Survivor este show-ul care pune la încercare limitele concurenților și îi surprinde cu fiecare ediție! În episodul special de astăzi, Andreea Moromete și Ionuț Iftimoaie sunt primii care fac cunoștință cu cei mai noi concurenți ai emisiunii!

Andreea Moromete și Ionuț Iftimoaie au ajuns în Exil, însă nu sunt singuri! Cei doi observă imediat un foc aprins și două persoane. Sunt nimeni alții decât cei mai noi concurenți ai show-ului: Kamara și Alexandra Ciomag.