Boala cu care Theo Rose se confruntă de ani buni: „M-am simțit neînțeleasă și părăsită. Încă retrăiesc acea frică”

Boala cu care Theo Rose se confruntă de ani buni. Cântăreața este însărcinată și urmează, peste puțin timp, să devină pentru prima oară mamă. Este foarte entuziasmată, însă, cu cât se apropie perioada nașterii, cresc și emoțiile.

22 mai 2023, 09:46
Boala cu care Theo Rose se confruntă de ani buni: „M-am simțit neînțeleasă și părăsită. Încă retrăiesc acea frică”
Boala cu care Theo Rose se confruntă de ani buni

Boala cu care Theo Rose se confruntă de ani buni. Vedeta se pregătește să devină mămică pentru prima dată, iar Anghel Damian, partenerul său de viață, îi este alături și o sprijină necondiționat. Cu toate astea, artista a recunoscut că a trecut prin momente cumplite, peste care a trecut cu greu.

Citește și: Theo Rose, în lacrimi! Mesaj tulburător transmis de vedetă: „Am văzut groază și neputință în ochii ei”

Boala cu care Theo Rose se confruntă de ani buni

A început în momentul în care un buton a fost apăsat. Acel buton a apărut în copilărie, când se construia această fată, Theodora, cu bune și cu rele. Butonul e unul de panică și fix asta generează atunci când retrăiesc acea frică. Într-un moment al vieții, acum trei ani, m-am simțit lăsată deoparte, neînțeleasă și părăsită. N-am știut încotro s-o apuc și nici nu nimerisem chiar bine, într-un proiect care apasă constant butonul, așa că mintea mea a creat niște situații mult mai grave decât erau, de fapt.

Anxietatea este o problemă cu care nu ai cum să te joci! Nu sunt complet vindecată. Mai am episoade, dar mult mai blânde, pe care știu cum să le tratez acum. Le las să existe și urmăresc cu atenție tot, ca să înțeleg ce vor ele să îmi transmită.

Eram nesigură pe mine. Nu mai știam în ce direcție să merg. Nu am pățit în viața mea să simt să fug din preajma unor oameni. Înainte de fiecare concert vomitam. Îmi era frică de orice apariție TV, de orice concert. Nu puteam să mă controlez efectiv, mi-era frică să cânt pe scenă. Am mers din doctor în doctor. Am ajuns la un doctor generalist, i-am explicat situația așa pe scurt și am zis că eu cred că o iau cu capul”, a spus cântăreața, pentru Viva.ro.