Theo Rose a ajuns cu simptome serioase la medic după ce s-a vindecat a doua oară de Covid-19. „Am tușit, m-a durut în piept”

Theo Rose a făcut Covid a doua oară, iar artista continuă să fie reticentă în privința vaccinării, astfel că nici până acum nu s-a imunizat cu ser. Tânăra a manifestat simptome care au trimis-o la medic.

16 nov. 2021, 13:24
Theo Rose a ajuns cu simptome serioase la medic după ce s-a vindecat a doua oară de Covid-19. „Am tușit, m-a durut în piept”

Theo Rose s-a îmbolnăvit de Covid-19 a doua oară, dar din fericire artista a trecut prin boală fără să întâmpine foarte mari probleme de sănătate.

Cu toate că valul patru al pandemiei a făcut ravagii în România, cântăreața refuză și acum să se vaccineze. Recent Theo Rose a ajuns din nou la medic deoarece a manifestat simptome destul de serioase după ce s-a vindecat de Covid.

Theo Rose, tratamentul cu care speră să scape de Covid-19. Vedeta nu este vaccinată şi s-a infectat pentru a doua oară!

Cântăreața tușea și acuza dureri în piept, situație care a determinat-o să facă un control amănunțit al stării de sănătate.

„N-am nimic la plămâni. Am fost să-mi fac o radiografie, că m-am speriat că am tușit ieri de câteva ori și m-a durut în piept.

Am zis gata, cancer, ce o fi ăsta. Mi-am făcut o programare și am făcut radiografia și n-am nimic. Sunt puțin inflamați plămânii că am avut COVID recent, evident.”, a declarat artista, potrivit WowBiz.

Theo Rose, apariţie de infarct: „Nu port lenjerie intimă azi. Aşteptam cu nerăbdare să spun asta”

După ce s-a vindecat a doua oară de COVID-19, Theo Rose a participat la un eveniment monden unde a făcut furori. Îmbrăcată într-o rochie super-sexy, artista a încins imaginaţia celor prezenţi.
Theo Rose şi-a postat, ulterior, o poză de la respectivul eveniment pe Instagram, iar comentariile au curs.

Artista a purtat o rochie neagră, cu spatele gol, care avea și mai multe decupaje. Aceste decupaje ar fi putut cu foarte mare uşurinţă să scoată la iveală bucăţi din lenjeria intimă, aşa că Theo a ales s renunţe la ea.

Theo Rose se iubeşte cu nepotul lui Nea Mărin: „Avea iubită de 6 ani”

„Dacă vă zic, crăpați de râs. Vedeam că toți oamenii care veneau să își ia premiul aveau un discurs pregătit sau erau oameni cu experiență, știau cum să spună, cu mulțumiri, cu din alea.

M-am gândit, uite mă, nu m-am pregătit și eu de acasă să zic și eu câteva vorbe deștepte aici la oamenii aceștia, să-i impresionez.

Am venit așa, nu știu să zic nimic. Și când mă uitam așa prin sală l-am văzut pe Cătălin Botezatu. El îmi știe retardul și dacă îi zic că nu am chiloți pe mine leșină de râs. Următorul gând a fost să tac din gură, să nu mă fac de râs. N-am chiloți astăzi. Așteptam cu nerăbdare să spun asta, a fost un an extraordinar pentru mine, într-adevăr, an pentru care am muncit mult. Știu că Dumnezeu m-a înzestrat cu câteva calități importante„, a povestit Theo Rose pe pagina ei de Instagram.

Citeste si Catinca Roman, infectată cu Covid-19: „M-am simțit foarte, foarte rău, deşi sunt vaccinată”

Comentariile au curs, printre comentatori numărându-se şi Constantin Enceanu:

„Cam goală!„, a scris Constantin Enceanu la fotografia cântăreței.

„Sunt pe jos! (n.r. de râs)„, i-a răspuns Theo Rose.

– „Traiască familia ta de nu ești bombă”

– „Am și eu o întrebare… Ești reală sau păpușă?”

– „Pune-ți chiloți pe tine, Theodora”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)