Boala de care suferă Andreea Esca. Ce face vedeta Pro TV de fiecare dată înainte de emisie

Andreea Esca suferă de o boală serioasă care o obligă să facă un anumit lucru înainte de fiecare emisie. Drept una dintre cele mai vechi știriste din România, vedeta Pro TV nu se poate descurca fără ajutor în fața ecranului.

07 oct. 2023, 08:43
Boala de care suferă Andreea Esca. Ce face vedeta Pro TV de fiecare dată înainte de emisie
Boala de care suferă Andreea Esca. Ce face vedeta Pro TV de fiecare dată înainte de emisie

Andreea Esca, una dintre cele mai cunoscute și cu experiență știriste din România, suferă de o afecțiune ce o obligă ca înainte de fiecare emisie să facă un anumit lucru esențial. Carismatica vedetă se confruntă cu o afecțiune oculară ce îi dă adevărate bătăi de cap.

Citește și: Ce avere are Andreea Esca. Prezentatoarea câștigă o sumă uriașă din afaceri. Anul trecut, profiturile au fost de 5 ori mai mari decât anul precedent

Andreea Esca se confruntă cu o boală dificilă

Vedeta Pro TV suferă de miopie și nu intră în emisie decât după ce își pune lentile de contact. Ea face acest lucru pentru a nu fi obligată să poarte ochelari în timpul transmisiei. Atunci când nu se află în vizorul întregii țări, prezentând ultimele știri ale momentului, Andreea Esca poartă ochelari de vedere și chiar se bucură că este purtătoare a acestor obiecte care, pentru unii, sunt simple accesorii, dar pentru ea sunt o necesitate, încă din tinerețe.

„Mamei mele nu i-au plăcut niciodată ochelarii. Eu, în schimb, când eram în gimnaziu, am reușit să o conving că nu vad bine la tablă doar ca să-mi ia niște ochelari cu rame roz. Între timp, am descoperit și o mică miopie care m-a însoțit toată viața. Și am rămas fan ochelari chiar dacă la jurnal port lentile de contact, ca să nu stea nimic intre noi”, a mărturisit Andreea Esca.

În plus, se declară și fana afacerilor, demonstrând că se pricepe. Recent, ea a demonstrat că știe cum să își valorifice celebritatea pentru a avea parte de și mai mult succes. Împreună cu soțul ei, Alexander Eram, a organizat o călătorie pe vasul de croazieră Celebrity Edge, unde participanții se pot aștepta la numeroase surprize. Acest lucru a avut loc la finalul lunii septembrie, iar prețurile nu sunt chiar pentru orice buzunar.

Un bilet pentru acest eveniment costă 3.000 de euro, iar călătoria include opriri în Spania, Franţa şi Italia (în orașele Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio, Florenţa şi Roma). Călătoria a avut loc între 23 și 30 septembrie, iar Andreea Esca a reușit să vândă aproape 70 de bilete, însumând peste 200.000 de euro.

„Am ieşit pe plus, sigur că da, da. Cred că nimeni nu-şi doreşte să facă lucruri în care să iasă pe minus. Important e să ieşim pe plus din punct de vedere al experienţei. Asta e cel mai important pentru mine. Să plece oamenii de pe croazieră, să se dea jos la Roma şi să zică wow, mi-a plăcut, a meritat tot deranjul”, a spus știrista, pentru Pagina de Media.

Citește și: Andreea Esca, evacuată din casă. Cum a ajuns celebra știristă să doarmă pe preș, desculță