Boala de care suferă Andreea Mantea: „Mi-e greu să răspund de ce am această burtică”

Boala de care suferă Andreea Mantea. În ultima vreme, bruneta s-a tot confruntat cu întrebări din partea prietenilor virtuali, în ceea ce priveşte burtica ei. Deşi toată lumea spunea că este însărcinată, prezentatoarea a negat şi a mărturisit că suferă de o afecţiune care o balonează.

24 mai 2021, 08:37
Boala de care suferă Andreea Mantea: „Mi-e greu să răspund de ce am această burtică”

Boala de care suferă Andreea Mantea. Văzând că întrebările despre burtica pe care o afişează nu se opresc, vedeta a decis să le spună adevărul fanilor, pentru a elimina orice zvon. Recent, bruneta a menționat și că are bilă leneșă, despre care se știe că este „responsabilă” cu balonarea, mai ales dacă persoana care are această afecțiune nu urmează un regim alimentar strict.

Boala de care suferă Andreea Mantea

Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune.

Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit…”, a spus Andreea Mantea pe una dintre rețelele de socializare.

Citeşte şi: Tragedie la Kanal D. A murit unul dintre protagoniștii emisiunii prezentate de Andreea Mantea

Care e primul job pe care l-a avut Andreea Mantea

Pe la sfârșitul clasei a IX-a, la începutul vacanței de vară, am luat ziarele și-am căutat printre anunțurile cu oferte de serviciu. Cum eram foarte mică, singurul la care mi-am dat seama că aveam șanse era cel care anunța un post vacant de picoliță într-un restaurant. M-am gătit și m-am prezentat la interviu.

Am fost întrebată dacă sunt în stare să duc o tavă plină cu băuturi. Am înghițit în sec și-am zis că: «Da». Când mi-au pus tava în brațe, pe tocuri fiind, după trei pași am scăpat-o. Patroana a fost însă amabilă, mi-a spus că-i place de mine și că mă angajează, chiar dacă n-am experiență.

M-am prezentat la serviciu de a doua zi. Sigur că toți banii pe care îi câștigam îi dădeam pe tot felul de prostii, care la vremea aia mi se păreau extrem de importante: pantofi, genți, rochițe etc”, a povestit vedeta într-un interviu mai vechi, acordat Revistei Formula As.