Tragedie la Kanal D. A murit unul dintre protagoniștii emisiunii prezentate de Andreea Mantea

Doliu la Kanal D! A murit Moș Ion, unul dintre protagoniștii emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Anunțul trecerii sale în neființă a fost făcut chiar de celebra prezentatoare.

18 mai 2021, 11:57
Tragedie la Kanal D. A murit unul dintre protagoniștii emisiunii prezentate de Andreea Mantea

Tragedie la Kanal D. Cea mai mare dorință a lui Moș Ion, pe care i-a comunicat-o Andreei Mantea, a fost ca el să plece la Dumnezeu! Se pare că dorința i s-a îndeplinit în noatea Învierii, pe data de 1 mai 2021.

Tragedie la Kanal D

Andreea Mantea a făcut un anunț trist în cadrul emisiunii pe care o moderează la Kanal D. Ediția de luni a fost în memoria lui Moș Ion, unul dintre protagoniștii emisiunii, care a decedat până la data difuzării emisiunii. „Ediția din aceasta seara este în memoria lui Moș Ion. Mă bucur enorm că l-am întâlnit și mă bucur că o să îl “cunoașteți” și voi în această seară. Dumnezeu să te odihnească în pace, moș Ion, iar Lumina Învierii să iți fie la căpătai veșnic”, a scris Andreea Mantea pe Facebook.

Andreea Mantea, momente teribile. Ce a rugat-o fiul său în vârstă de doar 6 ani

În ediția de luni, 17 mai, Andreea Mantea a ajuns împreună cu David într-o zonă de munte, undeva în județul Vrancea. Vedeta a cunoscut un bătrân foarte cumsecade, născut în anul 1926, pe Moș Ion. Andreea Mantea a ascultat poveștile lui Moș Ion, care în acest moment nu mai este printre noi. Cea mai mare dorință a lui Moș Ion, pe care i-a comunicat-o Andreei Mantea, a fost că el să plece la Dumnezeu. A doua zi, în noaptea Învierii, pe data de 1.05.2021 dorința lui Moș Ion a fost îndeplinită.