Boala de care suferă Bianca Drăgușanu: „Mi-am dat dantura jos și-mi pun alți dinți!”

Deși este mai mereu cu zâmbetul pe buze, Bianca Drăgușanu este nevoită să își schimbe dantura din cauza diabetului, afecțiune cu care a fost diagnosticată în urmă cu peste 10 ani.

15 ian. 2023, 09:38

Bianca Drăgușanu se confruntă cu probleme de sănătate! A fost diagnosticată cu diabet în urmă cu mai bine de zece ani și crede că problemele sentimentale și dietele drastice pe care le-a ținut au îmbolnăvit-o.

Bianca Drăgușanu suferă de diabet, „boala secolului 21”

Vedeta are mare grijă mereu de imaginea sa, iar acum spune că este nevoită să își schimbe dantura din cauza acestei boli. Astfel, la sfârșitul acestei luni, va pleca la Timișoara, pentru a-și schimba dantura, pentru a treia oară.

Citiți și: Bianca Drăguşanu o face praf pe Claudia Pătrăşcanu. „Dacă bagi o trotinetă în seamă ajunge bicicletă, dar niciodată Bentley” 

„Pe 30 ianuarie trebuie să mă duc la Timișoara. Mi-am dat dantura jos și-mi pun alți dinți. Am avut o problemă de sănătate, din cauza diabetului îmi sângerau gingiile și a trebuit să-mi schimb întreaga dantură”, a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru playtech.ro

Bianca Drăgușanu spunea în urmă cu câțiva ani că boala s-a dezvoltat pe fond nervos.

„De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede. Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. În urmă cu aproape trei ani am descoperit, în urma unor analize, că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar stric”, susținea Bianca Drăgușanu, cu câțiva ani în urmă.

Pentru a ține sub control diabetul, Bianca spune că nu consumă deloc dulciuri, iar cafeaua o bea fără zahăr.

„Consum pâine mai scumpă, fără gluten, dar fără dulciuri, iar zahăr deloc. N-am băut niciodată cafeaua cu zahăr, și beau două pe zi, doar dimineața. Nu mănânc lactate”, a adăugat vedeta.

De asemenea, la sfârșitul anului trecut, Bianca Drăgușanu a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit o alergie serveră, care i-a umflat toată fața.

Citiți și: Bianca Drăgușanu a ajuns pe mâna medicilor! S-a ales cu fața umflată din cauza unei alergii