Boala de care suferă Dj Harra. Totul a început la vârsta de 5-6 ani: „Nu am mai putut să dorm cu spatele la uşă”

Boala de care suferă Dj Harra. Vedeta s-a destăinut în cadrul unei emisiuni TV şi a mărturisit că se confruntă cu mici probleme de sănătate, încă de pe vremea când era copil. Artista nu a mai vorbit niciodată despre acest episod, pentru că a avut urmări destul de nefericite pentru ea.

06 feb. 2022, 09:51
Boala de care suferă Dj Harra. Totul a început la vârsta de 5-6 ani: „Nu am mai putut să dorm cu spatele la uşă”
Boala de care suferă Dj Harra

Boala de care suferă Dj Harra. Artista a povestit că atunci când avea vârsta de 5-6 ani, aceasta s-a uitat la un film de groază, fără acordul părinților, şi s-a speriat foarte rău. Atunci a înțeles de ce nu este permis să vizionezi filme ce au o limită de vârstă.

Citeşte şi: Dj Harra, infectată cu coronavirus în vacanţă. Artista nu era vaccinată

Boala de care suferă Dj Harra

Vedeta a mărturisit că abia acum a început să facă terapie, asta pentru a trece peste momentul respectiv. Totodată, Dj Harra a mai povestit că de atunci nu mai poate dormi cu spatele la ușă.

Primul atac de panică l-am avut chiar la 5-6 ani. Atunci am înțeles de ce nu ai voie să te uiți la filmele unde ai limită de vârstă. De atunci eu nu am mai putut să dorm cu spatele la ușă.

Abia acum merg la terapie, încerc să trec peste astea.(…) Să ne înțelegem, să mergi la terpaeut nu înseamnă că ești nebun, ci că ești sănătos și conștientizezi că ai probleme și trebuie să le rezolvi.

O perioadă bună de timp crdeam același lucru, că nu am nevoie de terapeut, dar abia după mi-am dat seama că nu mă pot lupta de așa ceva.”, a declarat Dj Harra, în cadrul unei emisiuni TV.

DJ Harra a devenit celebră după ce a mixat prin cluburi topless. În România însă, Dana a fost pusă la colţ şi judecată în fel şi chip pentru curajul ei de a se expune pe scenă. În urmă cu 10 ani, Dj Harra şi-a pus silicoane. Recuperarea după operaţia de implant mamar a durat două luni şi a fost foarte grea.

De-a lungul timpului, DJ-iţa a avut relații cu mai mulți bărbați celebri din showbiz. În ultima perioadă, însă, artista nu și-a mai asumat public nicio relație și a preferat să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.