Boala de care suferă Xonia continuă să îi facă viața un calvar: „Pentru femei este mult mai greu”. Cât de costisitor este tratamentul artistei

Xonia a avut parte de mare succes pe plan muzical, încă de când s-a lansat în lumea artiștilor. Din păcate, în ultimii ani s-a confruntat cu o problemă de sănătate ce i-a cauzat multe inconveniente.

17 ian. 2024, 21:00
Boala de care suferă Xonia continuă să îi facă viața un calvar: „Pentru femei este mult mai greu”. Cât de costisitor este tratamentul artistei
Boala de care suferă Xonia continuă să îi facă viața un calvar: „Pentru femei este mult mai greu”. Cât de costisitor este tratamentul artistei

Xonia se numără printre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, bucurându-se de un succes răsunător, atât în țară, cât și în străinătate. Mulți știu că interpreta se confruntă de câțiva ani cu niște probleme de sănătate care i-au afectat drastic și aspectul fizic. Acum multă vreme, aceasta i-a șocat pe toți după ce a apărut cu fața umflată și schimbată total.

Citește și: Xonia, dezvăluiri-șoc, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan: ”În momentul de față cea mai buna versiune a mea”

Boala de care suferă Xonia continuă să îi facă viața un calvar

Nici după atâția ani, boala nu i-a dat pace și continuă să îi deranjeze fiecare zi din viață. În urmă cu ceva timp, Xonia și-a îngrijorat fanii atunci când a apărut desfigurată total. La acel moment, nici ea nu a știut ce i se întâmplă, dar după câteva investigații a reușit să afle de ce afecțiune suferă și cum o poate ține sub control.

Pe numele ei real Loredana Sachelarua, Xonia a început să colaboreze cu un medic din Australia și cu alți doctori din România. Așa a reușit să găsească un leac pentru problema pe care o are, însă recunoaște că procesul este destul de costisitor. De curând, vedeta a dat câteva detalii despre greutățile prin care a trecut și pe care încă nu a reușit să le depășească.

„Am tot zis că o să încep anul acesta să vorbesc despre diagnosticul meu, deși pentru mine e greu de discutat. Boala afectează atât femei, cât și bărbați, dar consider că pentru o femeie este puțin mai greu ca simptome și e mult mai sensibilă treaba. Anul trecut am descoperit că 1 din 5 persoane din Australia au boala. Adică a crescut mult numărul și aș vrea să povestesc și să trecem peste această barieră, cel puțin din partea mea. Am amintiri foarte neplăcute pentru că m-a lovit fix la 30 de ani, femeie singură. Dar sunt aici, mi-am revenit și vreau să discutăm, am zis că fac o filmare să vorbesc despre asta. Am întâlnit niște medici extraordinar de buni în România la fel ca medicul meu din Australia și colaborez cu amândoi”, a dezvăluit Xonia, pentru playtech.ro.

Din păcate, tratamentul pentru boala de care suferă Xonia este destul de costisitor, însă norocul ei este că s-a asigurat medical în Australia și nu este nevoită să plătească suma de 35.000 de dolari pe an, atât cât costă medicamentația.

„Ultimii ani au fost dedicați sănătății mele, cu tot cu plecările pe care le-am avut. Și în America a fost tot o chestie de sănătate. Acum îmi iau medicamentul din Australia. Din câte știu eu, se poate găsi și în România, dar nu aceeași firmă sau același conținut (…) Eu sunt acoperită în Australia cu sănătatea, altfel trebuia să plătesc 35.000 de dolari pentru acest medicament, pe an. Este ceva foarte scump. Plătesc mult mai puțin de 35.000 de dolari pentru că am asigurare”, a mai spus aceasta.

Citește și: Xonia se întoarce în brațele lui! Cine e milionarul care i-a pus capac cântăreței