Xonia se întoarce în brațele lui! Cine e milionarul care i-a pus capac cântăreței

După ce și-a vândut tot pentru a merge la iubitul ei în Statele Unite, iar acesta a lăsat-o cu ochii în soare, artista este hotărâtă să îi mai acorde o șansă. Xonia s-a împăcat cu fostul iubit milionar din Beverly Hills, iar internauții au critivat-o aspur.

19 mart. 2023, 18:03
Xonia se întoarce în brațele lui! Cine e milionarul care i-a pus capac cântăreței

Xonia a stârnit o mulțime de comentarii după ce a fost surprinsă la Los Angeles. Aceasta s-ar fi împăcat cu fostul iubit, milionarul american din Beverly Hills. Cântăreața a fost criticată pentru această împăcare, deoarece nu de mult, aceasta își vindea casa și mașina pentru a pleca în Statele Unite ale Americii, unde visa să aibă familia de vis alături de dezvoltatorul imobiliar, iar acesta a lăsat-o cu ochii în soare.

Citește și: Xonia se împacă cu fostul iubit? Declaraţiile artistei: „În America mă voi vedea” 

Totuși, acum cei doi s-au împăcat și se pare că relația lor este cât se poate de pasională. Cei doi se urmăresc din nou pe rețelele de socializare, iar Xonia nu se zâgrcește atunci când vine vorba de aprecieri pe pagina iubitului ei.

Relația lor a avut foarte multe suișuri și coborâșuri, aceștia trecând prin mai multe despărțiri și împăcari. Iarna trecută Xonia se afla în Statele Unite ale Americii pentru a susține mai multe concerte. Atunci aceasta avea ocazia să se reîntâlnească cu Michael și, mai mult, a avut ocazia de a le prezenta părinților ei cine este bărbatul care o face fericită.

Xonia nu se mai ascunde

Aceștia au dat semne, încă de anul trecut, că ar putea urma o împăcare, dat fiind că ar fi petrecut sărbătorile de iarnă împreună. Acum se pare că împăcarea este cât se poate de oficială. Artista nu se mai ascunde . Cântăreața nu s-a fotografiat nu doar în vila de lux pe care acesta o deține, ci și cu animalul de companiei al bărbatului.

În plus, cei doi se urmăresc pe rețelele sociale, unde Xonia nu se poate abține și apreciază destul de des afaceristului fotografiile.

Citește și: Xonia spune tot despre relaţia cu TJ Miles. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi la Survivor România 2022 VIDEO